Kleur je leven met Camber moods

Kleurinspiratie van Camber kasten op maat

Zon, zomer, vakantie en vrienden – nu met het hoofd in de wolken lopen weer een nationale bezigheid is, zitten we in de juiste mood om kleurrijke plannen voor de toekomst te maken. Plannen voor je leven en je huis. Onze interieurarchitecten gidsen je naar happy days met een regenboog aan inspiratie verpakt in de CAMBER MOODS. Sprankelende ideeën om je woning een shot energie en organisatie te geven. Voel jij je ook zo zonnig? #camberyourhome en geniet van de zomerse rust.

Knallend evenwichtig voor de kids

Van een kinderkamer verlangen we dat die het vrolijke enthousiasme van ons kind weerspiegelt, maar haar/hem ook tegelijk de nodige rust kan brengen bij het slapengaan – en in een later stadium tijdens het studeren. Voor hen werkte Camber een opgewekt moodboard uit met een dromerig serene basis en uitgelaten pops of colour. Denk happy geel en allround blauw. Twee kleuren die een dankbare achtergrond vormen voor kinderboeken en felgekleurd speelgoed, maar ook eigentijds genoeg zijn om jaren later ook de tiener nog te kunnen bekoren. Met een weldoordachte aanpak en de juiste kleurkeuze kan een tekenhoekje voor je kind later een rustgevende cocon worden om een dagboek met grote emoties te vullen.

Intens rustgevend voor het bureau

Net zoals er op de werkvloer meer aandacht is voor sfeer en motiverend interieurdesign, zo willen we ook dat onze thuiskantoor aansluit op ons karakter. We brengen er tenslotte heel wat uren door én hij maakt inherent deel uit van onze woning. Maar een ruimte ontwerpen die zowel de creativiteit prikkelt als voldoende rustgevend is om niet af te leiden tijdens de vele Zoom calls, is een delicate evenwichtsoefening.

Gelukkig hebben de interieurarchitecten van Camber jarenlange praktijkervaring met het inrichten van bureaus op maat. Ze werkten een gepast moodboard uit met een natuurlijke basis en diepe focuskleuren. Een intens geheel dat de productiviteit – en je interieur natuurlijk! – een boost geeft!

Op maat van jouw mood ?

Laat de stralende zon jou verlangen naar vernieuwing? Wens je je kantoorruimte, kinderkamer of andere ruimte opnieuw in te richten? Maak een afspraak met onze interieurarchitecten in één van onze  20 showrooms.