Maak iedere ruimte Japandi-proof met Camber

Camber kasten op maat scandinavisch japans interieur

Wie dacht dat twee verschillende interieurstijlen niet met elkaar te verzoenen zijn, bewijst de Japandi-trend het tegendeel. Het serene en minimalistische uit Japan blendt er harmonieus met de huiselijkeScandinavische inrichting, die warmte en rust ademt. Deze charmante symbiose vertaalt zich met kasten op maat van Camber in een opgeruimd interieur, zonder in te boeten op persoonlijke accenten. Zo maak je iedere ruimte tijdloos en sober. Geniet in volle rust én Japandi-proof van je woning met onze vier tips.

Camber kasten op maat scandinavisch japans interieur

1. De woonkamer is van jou

In een Japandi-interieur houd je het niet alleen stijlvol en eenvoudig, maar ook persoonlijk. Drie waarden die Camber graag in jouw woonkamer legt. Want als er één ruimte is waar jouw identiteit ligt en orde een must is, is het wel het kloppend hart van je woning. Om die twee samen te brengen, helpt Camber je op weg. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast met enkele open schappen waarop je uitstalt wat je mooi vindt en zo eigen decoratieaccenten legt.

Camber kasten op maat scandinavisch japans interieur

2. Vak & denkwerk in je home office

Dat een home office zo’n belangrijke rol zou gaan spelen in je woning, had niemand kunnen voorspellen. Terwijl jij zorgt voor het denkwerk, zorgt Camber voor het vakwerk, want ook dat kenmerkt een Japandi-interieur. Met een bureaukast op maat in jouw home office kan je efficiënt werken en heb je alles binnen handbereik. En dankzij de serene uitstraling van deze minimalistische inrichting kan je in alle rust werken.

Camber kasten op maat scandinavisch japans interieur

3. Warm & intiem

Net als de Japandi-trend het voorschrijft, kiest Camber voor warme houtsoorten. Die natuurlijke look & feel zorgt voor een geborgen sfeer. Net dat wat je nodig hebt in de slaapkamer. Daar waar onze buren uit het Hoge Noorden eerder voor lichte tinten kiezen – denk wit en licht hout, durven Japanners te werken met contrast. Een donkere kast geeft dan ook de nodige pit aan je slaapkamerinterieur. De Japandi-stijl meets in the middle en geeft aan rustieke elementen toe te voegen. Zo combineer je opnieuw het beste van een warme Scandinavische inrichting met de serene Japanse woonstijl.

home-organizing tip opbergen Camber kast op maat speelgoed kinderen

Jong geleerd is oud gedaan

Laat je kinderen vanaf dag één zien wat goede smaak is en hoe ze – belangrijker nog – alles netjes kunnen opbergen. Ook in dekinderkamerkies je voor een praktische kast op maat van Camber die toegankelijk is voor iedere levensfase van je kind. De kast groeit als het ware meeen dat niet alleen in functionele elementen, ook de uitstraling van de kast blijft nog jarenlang Japandi-gewijs hedendaags.

Japandi, iets voor jou?

Droom je weg bij een Japandi-geïnspireerde inrichting in jouw woning? Past de mix van een Scandinavische inrichting met minimalistische elementen helemaal bij jou? Aarzel dan niet om ons te contacteren en maak jouw interieur Japandi-proof met Camber.