Stijlvol zwart: de tijdloze interieurtrend

zwart interieur kasten op maat Camber

In de winter kan het kriebelen om de lichte kleuren van een Scandinavisch interieur in te ruilen voor wat meer contrast. Toch hoeven deze donkere dagen, letterlijk en figuurlijk, niet synoniem te staan voor een somber interieur: zwarte tinten kunnen heel wat sfeer in huis brengen. Een trend die op z’n mooist is in combinatie met rustieke elementen. Wil je je interieur nieuw leven inblazen? Geef ruimtes als je slaapkamer, inkomhal of bureau dan wat extra karakter met een zwarte kast op maat.

zwart interieur kasten op maat Camber

Een vleugje zwart in je woonkamer

Of je nu kiest voor een volledig zwarte kast of voor een combinatie met andere kleuren, zwart geeft je woning een strakke en tegelijk tijdloze toets. Kortom, een interieur waar je nog lang van zal genieten. Wil je altijd helemaal mee zijn? Dan is zwart, met zijn sobere en verfijnde uitstraling, sowieso een goed idee.

zwart interieur kasten op maat Camber

Warme kleuren in je bureau

Kan jebureauwat meer warmte gebruiken? Combineer zwart met lichte houtsoorten en creëer een Scandinavisch interieur waar je ongetwijfeld mee zal scoren tijdens Zoom-meetings. Overweeg ook eens een zwarteboekenkastmet een houten nis: ideaal als je een kast wil met karakter en contrast. Je mooiste boeken en decoratie zullen zo vast en zeker tot hun recht komen. Wil je ze nog meer in de kijker zetten, dan kan je ook LED-verlichting integreren in je kast. In tegenstelling tot wat je zou denken, kunnen zwarte elementen in je interieur bovendien voor meer licht zorgen in de kamer.

zwart interieur kasten op maat Camber

Een stijlvolle inkomhal

Droom je van een verzorgde, elegante inkomhal? Met zwarte kasten kan je alles in stijl opbergen. Wil je dat jevestiaireopgeruimd en overzichtelijk oogt? Ga dan voor subtiele zwarte handgrepen of een systeem zonder handgrepen, dat zeker in smalle inkomhallen erg handig kan zijn.

zwart interieur kasten op maat Camber

50 tinten zwart in je dressing

Zeg vaarwel tegen lichte kleuren en maak plaats voor 50 tinten zwart in jedressing. Kies voor dé kleur van het moment en berg je garderobe op in stijlvolle kasten met karakter. Bevindt je dressing zich in eenkleine ruimte? Ga dan voor een open dressing zonder deuren of kies voor deuren in doorzichtig zwart glas. Dankzij deze oplossingen op maat zie je meteen wat er in je kast ligt. Zo hoef je niet eerst drie deuren te openen vooraleer je vindt wat je zoekt. Bovendien geven open kasten een nieuwe dimensie aan je dressing, door het gevoel van ruimte te vergroten. Een must-have in 2021!

Wil je je interieur een volledige make-over geven? Of je nieuwe kasten in een zwart jasje hullen? Onze interieurarchitecten staan voor je klaar met tips en advies. Bezoek een showroom van Camberin je buurt ofvraag meteen online een offerte aan.