Tips om een appartement aan zee te optimaliseren

inrichten zee opklapbed kast op maat camber

Ben je de gelukkige eigenaar van een appartement aan zee en wil je dat renoveren of herinrichten? Jouw optrekje aan de kust moet vooral praktisch, comfortabel en doordacht zijn. Camber geeft je daarom enkele tips voor een vlotte optimalisering van jouw appartement.

slaapkamer kasten op maat camber

Creëer jouw eigen stijl dankzij maatwerk

Lijkt jouw appartement te klein? Kan je je maar moeilijk voorstellen dat zo’n beperkte ruimte ooit een leuke en comfortabele plek kan worden? Wil je een modern of Scandinavisch interieur? Boordevol kleuren of sereen wit? Heel natuurlijk of eerder strak? Maatwerk maakt alles mogelijk! Je hoeft zelf maar twee dingen te doen. Laat je inspireren door onzerealisatiesom jouw stijl te bepalen en bepaal wat je graag met de ruimte wilt doen. Ontwerp vervolgens in samenwerking met onzeinterieurarchitectenfunctionele kasten om elke cm² optimaal te benutten.

Appartement opbergruimte op maat camber

Een opklapbed

Een appartement aan zee gaat vaak gepaard met het ontvangen van logees! Een opklapbed is een van de beste oplossingen op maat om een ruimte te optimaliseren. Je wint er niet alleen veel plaats mee, maar het is ook een interieurvriendelijke oplossing. Doordat het helemaal opgaat in de ruimte wanneer het bed ingeklapt is, kan de kamer gebruikt worden voor andere activiteiten. Kortom, het is onmisbaar in kleine multifunctionele ruimtes die je soms als slaapkamer gebruikt voor gasten.

Appartement opbergruimte op maat camber

Een uittrekbaar bureau maakt de kamer multifunctioneel

Tegenwoordig kan een kast dankzij maatwerk een ander meubel verbergen. Eenbureaukan dus slim verstopt zitten in eentv-meubel, boekenkast of ander meubel. Praktisch en plaatsbesparend!

Appartement opbergruimte op maat camber

Spiegels om de ruimte te vergroten

Er bestaan heel wat trucjes omeen ruimte optisch te vergroten. Schuifdeuren met spiegels zijn een mooie 2-in-1-oplossing op maat. Dankzij die handige oplossing kan iedereen zich vlotter door jouw appartement bewegen en bespaart je bovendien plaats.  Daarnaast kan je ook makkelijk een kastdeur transformeren tot spiegel of een spiegel verwerken aan de binnenzijde van jouw draaideuren. Oplossingen genoeg!

Appartement opbergruimte op maat camber

Gezellig en praktisch hoofdeinde

Voor een optimaal gebruik van de slaapkamer dat ook een gezellige meerwaarde geeft, kan je kasten voorzien naast en boven het bed. Een praktisch hoofdeinde voor opbergruimte dat van jouw kamer een gezellige cocon maakt.

kleine ruimtes inrichten camber appartement aan zee ruimte opdelen

Kasten als Room divider

Hebt je er aan gedacht om kasten te installeren die dienen als Room Divider? Zo kan je perfect twee aparte (leef)ruimtes creeëren zonder aan ruimte in te boeten!

Appartement opbergruimte op maat camber

Gebruik de volledige hoogte tot het plafond

In een appartement met een klein vloeroppervlak moet de beschikbare ruimte volledig worden benut. Jouw kasten mogen dus gerust tot aan het plafond reiken! De opbergruimte helemaal bovenaan kan terecht moeilijk bereikbaar lijken, maar je kan er de winterspullen opbergen die je in de zomer niet nodig hebt, en omgekeerd.

Appartement opbergruimte op maat camber

Uw appartement aan de kust krijgt een nieuwe look dankzij slimme en multifunctionele opbergoplossingen op maat. Houd al het nodige voor een weekendje aan zee binnen handbereik.

Ga naar onze showrooms en vooral die vanBruggeom er te ontdekken wat Camber voor jouw appartement aan zee kan betekenen en laat je adviseren door onze interieurarchitecten.