#camberyourhome met een interieur op maat van vandaag en morgen

Samen terug naar de essentie

Wat het leven ons ook brengt, we zijn voortdurend op zoek naar rust en stabiliteit. Je interieur en woonruimtes krijgen met de tijd andere functies. Thuis is een plek die rust biedt, waar er tijd is voor wat echt telt. Een tijdloze plek die zich gemakkelijk aanpast aan elke situatie, vandaag en morgen. Waar je kan genieten van het samenzijn met vrienden en familie maar ook van een welverdiend me-time moment en de kleine gelukje En hoe ouder we worden, hoe meer we verlangen naar een woning die aansluit bij onze levensstijl.

Ontdek deze multifunctionele kast op maat in 360 graden

Moodboard

1 wandkast, 3 moods: Play, Focus, Zen

Onze interieurarchitecten stelden drie verschillende moodboards samen voor deze tijdloze wandkast: play, focus en zen.
De play mood, bestaat uit zachte, speelse en kleurrijke materialen. De wandkast zorgt dus voor een instant opgewekt en vrolijk gevoel.
De zen mood schept op zijn beurt een gezellige sfeer dankzij de bruine tinten en groene accenten. De wandkast maakt van de ruimte de perfecte plek om te genieten van een goed boek en een koffietje.
De focus mood combineert gezelligheid en levendigheid dankzij zijn donkere en warme tinten. Het zorgt voor de nodige energie wanneer je geconcentreerd moet zijn en voor de gewenste gezelligheid wanneer je tot rust wil komen. Zo krijg je de perfecte balans.

  • wandkast met bureau nis op maat camber
  • wandkast met bureau nis op maat
  • wandkast met bureau nis voor boeken
  • wandkast met bureau nis op maat

Thuis is de plek waar je tot rust komt

Hét rustpunt doorheen je leven, dat is je thuis. Weken, maanden, jaren vliegen voorbij. Af en toe moet je stilstaan en genieten van de rust. Gebruik je tijd voor wat belangrijk is en niet om op te ruimen of om op zoek te gaan naar je spullen. Een woning met Camber-kasten, dat is tijd maken voor wat echt telt.

Maak van je interieur iets persoonlijks, samen met onze interieurarchitecten. Ga je voor een plek waar je al de souvenirs van je mooiste reizen in de kijker zet? Combineer je dat met een aangename plek om te genieten van een goed boek? Krijgen je kleinkinderen een plek om hun speelgoed op te bergen? Een tijdloze wandkast op maat helpt je rust te creëren doorheen de jaren van je leven. Laat je begeleiden door onze interieurarchitecten voor de maatkast die echt bij jou past.

Service en advies op maat van jouw project

Door een beroep te doen op een Camber-interieurarchitect, doe je in de eerste plaats een beroep op deskundig en professioneel advies. Bij Camber zijn we gespecialiseerd in een zo persoonlijk mogelijke aanpak van jouw project. Op basis van jouw ideeën en wensen, stellen we de meest functionele én esthetische oplossing voor.

De 5 stappen naar je Camber-kast op maat:

STAP 1: Onze interieurarchitecten luisteren naar jou en geven je advies

Je wilt een project starten voor je kasten op maat? Maak een afspraak met onze interieurarchitecten in één van onze showrooms. Bereid je afspraak voor door plannen, afmetingen, foto’s en zo veel mogelijk informatie mee te brengen voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak van jouw project. Vertel ons tijdens deze eerste afspraak over jouw ideeën en geef aan wat je nodig hebt, wat je opbergbehoeftes zijn. Op basis van jullie gesprek tekenen onze interieurarchitecten het ontwerp uit van jouw maatkasten.

STAP 2: Offerte en 3D-simulatie

Onze interieurarchitecten zullen jou vervolgens opnieuw contacteren om jouw uitgewerkte project te bespreken in onze showroom. Tijdens de tweede afspraak komen je maatkasten tot leven. Jullie bekijken samen de offerte, de plannen en een 3D-simulatie. Zo krijg je een beter beeld van je toekomstige kasten op maat. Onze interieurarchitect neemt je ook mee in onze inspirerende atelierzone, waar je uit ons uitgebreid gamma aan materialen, kleuren en afwerkingen kan kiezen. Je krijgt na deze afspraak de offerte mee naar huis.

STAP 3: Elk onderdeel van je kasten op maat wordt in onze eigen lokale ateliers gemaakt

Heb je jouw bestelling bevestigd? Dan komen onze specialisten bij je langs om alle exacte maten definitief op te meten. Nadat ons team de plannen grondig heeft nagekeken, starten wij de voorbereidingen in onze Camber-ateliers. Zo bereiden we alle onderdelen die nodig zijn voor jouw kasten op maat zorgvuldig voor. Daarvoor hebben wij de beste leveranciers geselecteerd voor de aankoop van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke materialen.

STAP 4: Levering door ons eigen leveringsteam binnen de vooropgestelde termijn

Ons logistieke team heeft ongeveer 12 weken nodig om alle onderdelen op maat van jouw project te produceren en te verzamelen. Vervolgens zal een van onze collega’s van de planning contact met je opnemen om een datum te prikken voor de levering, wanneer het jou past. Op de afgesproken dag komt ons leveringsteam al het materiaal voor de kasten op maat bij jou afleveren en natuurlijk doen ze dit met de grootste zorg.

STAP 5: Uiterst nauwkeurige plaatsing door onze eigen meubelplaatsers

Binnen de 2 werkdagen na de levering van het materiaal komen onze eigen meubelplaatsers je kasten op maat plaatsen. Zij zorgen ook voor de afwerking en een correcte afstelling. Nauwkeurig, schoon, snel, efficiënt en betrouwbaar: dat zijn de kernwoorden waarmee je het werk van onze meubelplaatsers het beste kunt omschrijven. Onze teams kunnen putten uit een ruime ervaring dankzij zowat 5000 uitgevoerde projecten per jaar.

%

Profiteer van onze Beursactie

Laat je interieur op maat ontwerpen door Camber en geniet nu van onze Beursactie. Je ontvangt een korting op maat in al onze showrooms! De korting en prijs is afhankelijk van het project, de afmetingen, de gekozen materialen en de afwerking. Om een concreet idee te krijgen van de kostprijs van jouw project, kan je online een gratis offerte vragen aan onze interieurarchitecten in één van onze 19 showrooms. Een afspraak met de interieurarchitect is noodzakelijk omdat wij het volledige project ontwerpen op basis van je behoeftes. We werken niet met prijssimulators.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte en start jouw Camber-project. Creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet!