Showroom Camber Neupré

  • Camber showroom Neupre Building gebouw
  • Camber Showroom Neupré Interieurarchitecten Team
  • Camber Showroom Neupré Bibliotheekkast met bureau op maat elegant praktisch stijlvol moderne strak functioneel beige open nis kasten ruim professioneel kantoor met een modern interieurontwerp. De ruimte is goed georganiseerd, met een grote ingebouwde boekenkast die veel opberg- en decoratiemogelijkheden biedt. De open compartimenten zijn ideaal voor het plaatsen van boeken, kantoormaterialen en decoratieve objecten, wat een persoonlijke toets geeft aan de werkruimte. Het witte bureau loopt langs de muur en biedt een ruim werkoppervlak, vergezeld van strakke witte stoelen. De kamer is verlicht met zowel inbouwspots als een grote airconditioningunit aan het plafond, wat comfort garandeert tijdens de werkdag. De lichte houten vloer maakt de minimalistische en nette uitstraling van de kamer compleet, wat zorgt voor een rustige en geordende werkomgeving.
  • Camber Showroom Neupré Open dressing op maat hout grote op maat gemaakte garderobekast met verschillende compartimenten en lades, die veel opbergmogelijkheden bieden voor kleding en accessoires. Aan de linkerkant maakt een ladder het mogelijk om de bovenste planken te bereiken, en eronder bevinden zich lades en ruimtes voor schoenenopslag. Er zijn ook schappen voor gevouwen items en stangen voor hangende kleding. Aan de rechterkant van de kamer is er een speelruimte voor kinderen met een klein rood poefje, en aan de achterkant een keukenruimte met moderne kasten. De kamer is goed verlicht met inbouwspots en heeft ook een grote airconditioningunit aan het plafond, wat zorgt voor een comfortabele omgeving. De lichte houten vloer harmonieert mooi met het neutrale kleurenpalet van de meubels, wat een uitnodigende en warme sfeer creëert
  • Camber Showroom Neupré Interieur contrast tussen de levendige gele muur en de lichte houten meubels voor een dynamische en uitnodigende ruimte. De ruimte wordt gebruikt als een showroom, waarschijnlijk voor een interieurontwerpbedrijf, zoals aangegeven door de tekst op de gele muur die uitnodigt om binnen te komen en dressingideeën te ontdekken. Een centrale werktafel, ondersteund door dunne zwarte poten, toont materiaalstalen en productvoorbeelden. Aan de achterkant worden verschillende opbergoplossingen tentoongesteld, waaronder schappen, kasten en een open hangruimte, die de organisatiemogelijkheden en het op maat gemaakte ontwerp benadrukken. De hangende verlichting voegt een moderne toets toe aan de ruimte, terwijl het grote raam volop natuurlijk licht binnenlaat elegant stijlvol strak functioneel moderne praktisch
5
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Jouw kasten op maat in de provincie Luik

Droom je van een opgeruimd huis? Heb je een praktisch en aangenaam kantoor nodig waar je je volledig kunt concentreren? Of droom je van een dressing op maat? Kom langs in de showroom van Camber in Neupré. Samen met onze interieurarchitecten ontwerp je je eigen meubels op maat in Luik. Ons team adviseert je graag!

Tijdens je eerste bezoek word je ontvangen door één van onze interieurarchitecten. Hij of zij zal kennis nemen van al je wensen, behoeften en opslaggewoonten. Afhankelijk van de in te richten ruimte en de mogelijkheden, geeft de interieurarchitect je gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

Als je tevreden bent, kunnen we een tweede afspraak inplannen, eventueel bij je thuis. Zo kunnen we de maten van de ruimte(s) opnemen en je interieurstijl ontdekken. De interieurarchitect kan dan een meer gedetailleerd plan uitwerken van jouw project op maat. Als dit plan klaar is, word je opnieuw uitgenodigd in de showroom om het te ontdekken. Je ontvangt ook een 3D-beeld van het project en kan onze stalen voor de kleuren en materialen doornemen. Deze tweede ontmoeting is ook een gelegenheid voor jou om eventueel nog laatste wijzigingen aan te vragen. Zodra de definitieve offerte is aanvaard, rest alleen nog het maken van afspraken voor levering en installatie!

Wil je een beroep doen op Camber voor een kast op maat of een ander ontwerp in de provincie Luik? Wij ontwerpen graag de opbergruimte die je wenst. Maak nu een online afspraak voor een eerste gesprek in onze showroom in Neupré. In de regio Luik kan je ook terecht in onze showroom in Rocourt.