Showroom Camber Neupré

  • Buitenkant van de showroom in Neupré
  • Interieur van de showroom in Neupré
  • Grijs boekenkast met bureau in kast op maat met kasten en open nissen in Neupré
10
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Jouw kasten op maat in de provincie Luik

Droom je van een opgeruimd huis? Heb je een praktisch en aangenaam kantoor nodig waar je je volledig kunt concentreren? Of droom je van een dressing op maat? Kom langs in de showroom van Camber in Neupré. Samen met onze interieurarchitecten ontwerp je je eigen meubels op maat in Luik. Ons team adviseert je graag!

Tijdens je eerste bezoek word je ontvangen door één van onze interieurarchitecten. Hij of zij zal kennis nemen van al je wensen, behoeften en opslaggewoonten. Afhankelijk van de in te richten ruimte en de mogelijkheden, geeft de interieurarchitect je gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

Als je tevreden bent, kunnen we een tweede afspraak inplannen, eventueel bij je thuis. Zo kunnen we de maten van de ruimte(s) opnemen en je interieurstijl ontdekken. De interieurarchitect kan dan een meer gedetailleerd plan uitwerken van jouw project op maat. Als dit plan klaar is, word je opnieuw uitgenodigd in de showroom om het te ontdekken. Je ontvangt ook een 3D-beeld van het project en kan onze stalen voor de kleuren en materialen doornemen. Deze tweede ontmoeting is ook een gelegenheid voor jou om eventueel nog laatste wijzigingen aan te vragen. Zodra de definitieve offerte is aanvaard, rest alleen nog het maken van afspraken voor levering en installatie!

Wil je een beroep doen op Camber voor een kast op maat of een ander ontwerp in de provincie Luik? Wij ontwerpen graag de opbergruimte die je wenst. Maak nu een online afspraak voor een eerste gesprek in onze showroom in Neupré. In de regio Luik kan je ook terecht in onze showroom in Rocourt.