Showroom Camber Antwerpen

  • Gebouw in Antwerpen
1
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat Antwerpen 

Wil je je woning graag inrichten met uniek maatwerk? En wens je graag persoonlijk advies op maat? Vraag dan een vrijblijvende offerte in onze showroom voor kasten op maat in Antwerpen om jouw project te bespreken. Je ontdekt er talloze opbergoplossingen op maat kan er al wegdromen over je eigen dressing op maat.

Tijdens de eerste afspraak in de showroom zullen onze ervaren interieurarchitecten vooral aandachtig luisteren naar jouw (opberg-)dromen en wensen en jou persoonlijk advies geven. Nadat we vervolgens bij jouw thuis de ruimte hebben opgemeten, nodigen we je opnieuw uit in de showroom om jouw offerte te overlopen. Bovendien ontvang je een 3D-simulatie, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je Camber maatkasten er in je interieur zullen uitzien.

Onze showroom voor kasten op maat in Antwerpen is ook perfect gelegen nabij Mechelen en Herentals. Je kan in de provincie Antwerpen ook terecht in onze showrooms te Schoten en Aartselaar. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.