Showroom Camber Erpent

  • Buitenkant van de showroom in Erpent
  • Kasten op maat in de showroom van Erpent
  • Kasten op maat in de showroom van Erpent
3
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Jouw maatkasten in de regio Namen

Droom je van een praktisch en stijlvol interieur waarin alles zijn plaats heeft en je alles gemakkelijk kan opbergen? Ben je op zoek naar een maatwerkspecialist in de regio Namen? Kom dan eens langs in de Camber showroom in Erpent!

Tijdens je eerste bezoek word je verwelkomd door één van onze ervaren interieurhuisarchitecten. Dit is het moment om te vertellen over al jouw opbergwensen en -noden. De interieurspecialist kan je al enkele ideeën geven en een persoonlijke, vrijblijvende offerte opmaken! Of je nu een dressing op maat wilt creëren of een kantoor in je woonkamer wil inrichten, maatwerk opent een wereld van mogelijkheden !

Als je enthousiast bent over het voorstel, organiseren we indien gewenst een tweede bezoek bij je thuis. Dan kan de interieurarchitect alle nodige metingen uitvoeren. Na deze afspraak wordt het ontwerp uitgewerkt en verfijnd. Eens het klaar is, nodigen we je opnieuw uit in de showroom in Erpent om het te bekijken. Dit is een gelegenheid om de laatste aanpassingen aan te brengen en te bepalen welke materialen je wilt gebruiken. Om je met die keuze te helpen, kan je in de toonzaal al onze stalen ontdekken. Na afloop van de afspraak krijg je samen met het plan ook een 3D-simulatie van je project, waardoor je je nog gemakkelijker kunt inleven in je toekomstige interieur!

Kan je niet wachten om te starten met het ontwerpen van je kasten op maat? Maak nu online een afspraak voor een eerste kennismaking in onze showroom in Erpent.