La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Kortrijk

  • showroom camber kortrijk
1
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat Kortrijk, Kuurne

Wil je van je woning een oase van rust maken, die je niet steeds hoeft op te ruimen? Eén adres: Camber in Kuurne. Als expert in opbergoplossingen op maat begeleiden we je bij het optimaliseren van je interieur. Je bent steeds welkom in onze showroom voor kasten op maat in Kuurne, nabij Kortrijk. Je ontdekt er verschillende realisaties op maat die je een goed beeld geven van alle mogelijkheden!

Tijdens de eerste afspraak in de showroom luisteren onze ervaren interieurarchitecten aandachtig naar jouw (opberg-)noden en wensen. Ze denken samen met jou na over de mogelijkheden voor jouw project op maat. Een tweede afspraak vindt plaats bij jouw thuis, waar we de ruimte(s) komen opmeten die je wenst te optimaliseren. Eens onze interieurarchitect een plan heeft ontworpen, nodigen we je opnieuw uit in de showroom om een 3D-simulatie aan je voor te stellen. Je kan dan ook aanpassingen voorstellen en de gewenste materialen uitkiezen.

Onze showroom voor kasten op maat in Kuurne is perfect gelegen nabij Kortrijk en Harelbeke. Je kan voor meubels op maat in West-Vlaanderen ook terecht in onze showrooms te Brugge en Nieuwpoort. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.