La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Leuven

  • Showroom Leuven
  • Vernieuwde Camber-showroom in Leuven op de Brusselsesteenweg. Kom langs en ontdek onze maatkasten en praktische opbergoplossingen voor jouw interieur.
  • Stijlvolle zwarte slaapkamer met een praktisch hoofdeinde
  • Gezellige kinderkamer op maat in de Camber-showroom in Leuven.
  • Praktisch bureaumeubel op maat in Fjordgroen in onze showroom in Leuven.
5
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Showroom voor kasten op maat in Leuven

Ben je op zoek naar een specialist in meubels en kasten op maat nabij Leuven? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze Camber showroom in Herent. De toonzaal is ingericht met tal van ingenieuze opbergoplossingen én stijlvolle kasten op maat, zoals onder meer een moderne dressing op maat. Ons team van ervaren interieurarchitecten staat klaar om jou persoonlijk advies te geven voor jouw interieurproject. 

Nadat we bij je thuis de ruimte zijn komen opmeten, nodigen we je opnieuw uit in de toonzaal in Leuven om de offerte samen te overlopen. Tijdens die afspraak ontvang je ook een 3D-simulatie, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je Camber-maatkasten er zullen uitzien.

Onze showroom voor meubels op maat en maatkasten in Leuven is ook perfect gelegen in de buurt van Bertem en Kortenberg. In de provincie Vlaams-Brabant, kan je ook terecht in onze showroom in Dilbeek. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.