La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Nieuwpoort

  • showroom camber nieuwpoort
  • showroom camber nieuwpoort
  • showroom camber nieuwpoort
3
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in West-Vlaanderen

Een interieur waar je al je spullen netjes en overzichtelijk kan opbergen? En dat bovendien in stijlvolle kasten? Wie droomt daar niet van? Maak van die droom werkelijkheid samen met de experts van Camber!

In de provincie West-Vlaanderen kan je aan onze Belgische kust terecht in de showroom te Nieuwpoort. Daar staan onze ervaren interieurarchitecten klaar om jouw project op maat te bespreken. De showroom is ingericht met tal van ingenieuze én esthetische kasten op maat die jou zullen inspireren.

Overtuigd van de unieke voordelen van onze kasten op maat? Dan plannen we een volgende afspraak in, eventueel bij jouw thuis. De interieurarchitect kan de ruimte(s) dan bekijken en opmeten én jouw interieurstijl analyseren. Vervolgens gaan we aan de slag met het werkelijke ontwerp. Eens dat ontwerp af is, nodigen we je terug uit in de showroom in Nieuwpoort. Daar bespreken we het plan en de offerte. Na afloop ontvang je ook een 3D-simulatie van de kasten op maat, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eruit zal zien.

Onze showroom voor kasten op maat in Nieuwpoort is ook perfect gelegen in de buurt van Middelkerke en Diksmuide. In West-Vlaanderen kan je ook terecht in onze showrooms in Kortrijk en Brugge. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.