Showroom Camber Nieuwpoort

  • Camber showroom Nieuwpoort Building
  • Camber Showroom Nieuport Team interieurarchitecten
  • Camber Showroom Nieuport Aan de linkerkant is een felgele muur met een huisvormige ingang en de slogan van het merk "Meer ruimte voor jouw plek". In het midden staat een grote witte werktafel ondersteund door donkerhouten poten, omgeven door hoge krukken met een ronde zitting. Achter de tafel bevindt zich een serie modulaire schappen die open compartimenten in wit en hout combineren, waarop verschillende decoratieve objecten en materiaalmonsters zijn uitgestald. Aan de rechterkant bedekt een grote witte boekenkast bijna de gehele muurhoogte, met compartimenten van verschillende groottes voor boeken, documenten en decoratieve items. Verlichting wordt verzorgd door hanglampen met zichtbare gloeilampen, die een moderne touch aan de ruimte geven moderne en strakke kantoor/showroom ruimte. De meubels zijn voornamelijk in neutrale tinten met contrasterende kleuraccenten. Verschillende elementen vallen op: Werktafel - Een lange witte werktafel ondersteund door zwart en houten schragen die een industriële en moderne look bieden. Wandopbergsysteem - Aan de rechterkant is er een grote set wandopbergvakken met open nissen en planken van verschillende groottes. De kleuren zijn voornamelijk wit en natuurlijk hout, met inzetstukken van donkerturquoise die diepte en visuele interesse toevoegen. Expositieruimte - In het midden staat een felgele huisvormige structuur die waarschijnlijk gebruikt wordt voor het tentoonstellen van stalen of informatie. De felle kleur trekt de aandacht en dient als focuspunt. Verlichting - Boven de werktafel hangen hanglampen met zichtbare gloeilampen die gerichte verlichting en een hedendaagse sfeer creëren. Informatiepaneel - Aan de linkerkant is er een geel paneel met de tekst "MORE SPACE FOR YOUR PLACE", wat suggereert dat de plek gewijd is aan op maat gemaakte opbergoplossingen. Krukken en accessoires - Houten krukken met zwarte zittingen staan rond de werktafel, en er zijn diverse accessoires en decoratieve objecten die de ruimte een persoonlijke touch geven en uitnodigen tot interactie.
  • Camber Showroom Nieuport Dressing op maat entree of garderoberuimte die een zuivere en functionele gebruik van ruimte perfect illustreert, met een focus op orde en organisatie. De moderne en elegante esthetiek wordt gekenmerkt door schone lijnen en een neutraal kleurenpalet. Open kledingkast - In het midden is een ingebouwde kast met een open kledingroede en schoenenrekken die netjes een jas en schoenen tentoonstellen, wat een praktische en toegankelijke opbergoplossing aantoont. Ladekast - Links is een lichte houten ladekast met meerdere zwarte laden die een geordende opslagruimte biedt voor kleinere voorwerpen, waarbij functionaliteit niet ten koste gaat van stijl. Opbergbank - Direct ernaast biedt een ingebouwde witte bank met laden eronder een efficiënt gebruik van ruimte door zowel een zitplaats als extra opbergruimte te bieden. Decoratief en opbergelement - Aan de rechterkant voegt een donkere houten muurplank een elegant contrast toe terwijl het dient als plaats voor decoratieve voorwerpen, esthetiek en functionaliteit combinerend. Minimalistisch ontwerp - Alle meubels en opbergelementen gaan op in het minimalistische ontwerp van de kamer, waardoor een kalme en geordende sfeer ontstaat. Natuurlijk licht - De kamer is gevuld met natuurlijk licht dankzij een groot raam, wat het gevoel van ruimte en netheid versterkt.
  • Camber Showroom Nieuport Open dressing op maat georganiseerde en moderne kleedruimte met een optimale benutting van de ruimte. De schappen en opbergeenheden zijn uitgevoerd in licht hout, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Er is een reeks open garderobes met hangers voor jassen en mantels, wat de functionaliteit en toegankelijkheid van het ontwerp benadrukt. Ingebouwde lades bieden extra opbergruimte voor kleinere items, terwijl open schappen en genicheerde compartimenten ideaal zijn voor het tentoonstellen van items terwijl ze netjes geordend blijven. Het geheel wordt afgemaakt met een schoenenopbergsectie en veelzijdige opbergoplossingen bovenaan voor minder vaak gebruikte artikelen. Het ontwerp is zowel strak als elegant, en combineert praktische bruikbaarheid met een moderne esthetiek op maat gemaakte dressing, ontworpen om de opslagruimte te maximaliseren terwijl het toch stijlvol en modern blijft. Het lichte hout geeft een warme en uitnodigende sfeer aan de ruimte. Hangende opslag - Kledingrails op verschillende hoogtes bieden een georganiseerde ruimte om kostuums, shirts en jassen op te hangen, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en goede zichtbaarheid. Laden - Een centrale ladekast met ingebouwde laden biedt een discrete opbergruimte voor gevouwen kleding en accessoires, terwijl het bovenoppervlak kan dienen als een extra plank of displayruimte. Open planken - Open planken in verschillende groottes zijn ideaal voor het opbergen van gevouwen items zoals truien en T-shirts, wat bijdraagt aan de functionaliteit terwijl het ook een vleugje elegantie en orde toevoegt. Schoenenopslag - Een speciaal gebied voor schoenen aan de onderkant van de dressing zorgt ervoor dat paren netjes georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk zijn. Praktisch - De dressing is ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van de kamer, waarbij hoeken en hoogtes worden gebruikt voor een optimale ruimtebenutting. Verlichting - Zachte verlichting benadrukt de dressing en biedt perfecte zichtbaarheid, wat bijdraagt aan de strakke en functionele sfeer.
  • Camber Showroom Nieuport Viestiaire op maat elegant en functioneel ontworpen opbergruimte. Er is een laag opbergbankje van licht hout dat langs de muur loopt, dat zowel een zitplaats als opslagruimte biedt dankzij ingebouwde lades. Boven het bankje is een kledingroede geplaatst onder een bijpassende hangkast, waar een beige jas hangt, wat een open functionele touch aan de ruimte geeft. De deuren van de hangkast zijn van licht hout met zwarte knoppen, wat een subtiel contrast creëert met de voorkanten van de lades. Aan de linkerkant biedt een glazen schuifdeur met een donkerhouten frame een visuele afscheiding terwijl het toch transparantie en ruimtelijke continuïteit toestaat. Het interieur is strak en geordend, met een moderne en minimalistische stijl die toegankelijkheid en organisatie waardeert.
  • Camber Showroom Nieuport Halkast op maat ingebouwde witte kast die de ruimte onder een trap optimaal benut, wat zorgt voor een discrete en elegante opbergoplossing. Het open middengedeelte onthult een kledingroede met hangers voor jassen en mantels, bekroond met een plank waar een paar schoenen netjes op staat. Onder de roede is een uittrekbare lade voor schoenenopslag, wat de functionaliteit van het meubel aantoont. Daarnaast zorgen open schappen voor decoratieve objecten en boeken voor een persoonlijke touch. De strakke lijnen en het heldere kleurenpalet dragen bij aan een moderne en gestroomlijnde ambiance.
  • Camber Showroom Nieuport Kantoormeubiliair op maat reeks kantoormeubilair dat zowel modern als functioneel is. In het centrum staat een bureau met een donkerhouten werkblad dat elegant contrasteert met de witte kantoorstoel met lichte houten poten. Dit centrale stuk wordt geflankeerd door opbergeenheden die de ruimte optimaal benutten. Aan de linkerkant biedt een grote ingebouwde kast met deuren in een licht grijzige crèmekleur discreet en geordend opbergruimte, terwijl de continuïteit wordt onderbroken door een geïntegreerde donkerhouten bureauwerkplek met een open nis die dient als werkblad. Boven dit bureau bieden open planken en kasten extra opbergmogelijkheden, alles in een strak design dat visuele overbelasting vermijdt. De verlichting is discreet, met eenvoudige en subtiele handvatten die bijdragen aan de georganiseerde esthetiek van de ruimte. Dit is een voorbeeld van meubeldesign dat zowel elegant als praktisch is, perfect voor een hedendaags huis waar ruimtebesparing essentieel is.
  • Camber Showroom Nieuport Slaapkamer met uitschuifbaar bed op maat zorgvuldig ingerichte slaapkamer, waar de eenvoud van het meubilair een zowel moderne als rustgevende sfeer creëert. Het grote bed met wit, sterrenachtig beddengoed staat centraal in de ruimte, uitnodigend tot rust en ontspanning. Achter het bed biedt een groot multifunctioneel meubelstuk in een chocoladebruine tint een georganiseerde en functionele esthetiek. Dit meubel is verdeeld in verschillende secties: bovenaan gladde kastdeuren voor ordelijke en uit het zicht opslag; in het midden een open schap dat decoratieve voorwerpen tentoonstelt, waardoor een persoonlijke en elegante toets aan de ruimte wordt gegeven; en onderaan praktische laden voor het opbergen van alledaagse spullen. Het centrale deel van het meubelstuk omvat ook een bureau met een lade, bekroond met een zwarte leeslamp, wat wijst op een eenvoudige en praktische lees- of werkhoek. De neutrale kleuren van het meubilair, variërend van donkerbruin tot beige, harmoniëren met de lichte parketvloer, bijdragend aan de evenwichtige en esthetische ambiance van de slaapkamer. Alles weerspiegelt een doordachte ruimte, waar elk meubelelement zowel nuttig als aangenaam om naar te kijken is.
  • Camber Showroom Nieuport Multifunctionele leefruimte op maat multifunctionele leefruimte die moderne elegantie en praktisch gemak in evenwicht brengt. Een opklapbed staat centraal en biedt een comfortabele en efficiënte slaapoplossing die gemakkelijk kan worden opgeborgen om de vloeroppervlakte te maximaliseren. De crèmekleur van de matras past bij het neutrale en strakke kleurenpalet van de ruimte. Naast het bed staat een stevige tafel met een helder oppervlak en minimalistische poten, vergezeld van een hoge kruk in zwart, wat een functionele werk- of eetruimte creëert. De opbergruimte is een harmonieuze samenstelling van kasten en open nissen, afgewisseld in tinten van lichtbeige en donker hout, wat bijdraagt aan een georganiseerd en opgeruimd uiterlijk. Ingebouwde secties bieden open schappen voor het tentoonstellen van decoratieve objecten, terwijl gesloten kasten een discrete opbergruimte verzekeren. Het geheel straalt een sfeer van rust en functionaliteit uit, waarbij meubels niet alleen worden gekozen om hun esthetische uiterlijk maar ook om hun bruikbaarheid. Het ontwerp van elk element weerspiegelt een georganiseerde benadering van de leefruimte, waarbij elk voorwerp zijn plaats heeft, wat zorgt voor een strakke esthetiek en een elegante inrichting
10
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in West-Vlaanderen

Een interieur waar je al je spullen netjes en overzichtelijk kan opbergen? En dat bovendien in stijlvolle kasten? Wie droomt daar niet van? Maak van die droom werkelijkheid samen met de experts van Camber!

In de provincie West-Vlaanderen kan je aan onze Belgische kust terecht in de showroom te Nieuwpoort. Daar staan onze ervaren interieurarchitecten klaar om jouw project op maat te bespreken. De showroom is ingericht met tal van ingenieuze én esthetische kasten op maat die jou zullen inspireren.

Overtuigd van de unieke voordelen van onze kasten op maat? Dan plannen we een volgende afspraak in, eventueel bij jouw thuis. De interieurarchitect kan de ruimte(s) dan bekijken en opmeten én jouw interieurstijl analyseren. Vervolgens gaan we aan de slag met het werkelijke ontwerp. Eens dat ontwerp af is, nodigen we je terug uit in de showroom in Nieuwpoort. Daar bespreken we het plan en de offerte. Na afloop ontvang je ook een 3D-simulatie van de kasten op maat, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eruit zal zien.

Onze showroom voor kasten op maat in Nieuwpoort is ook perfect gelegen in de buurt van Middelkerke en Diksmuide. In West-Vlaanderen kan je ook terecht in onze showrooms in Kortrijk en Brugge. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.