La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Rocourt

  • showroom Rocourt
  • showroom Rocourt Team interieurarchitecten
  • showroom Rocourt interieur
  • showroom Rocourt tv-meubel op maat in het rose
  • showroom Rocourt bureau op maat in Turquoise
  • showroom Rocourt slaapkamer op maat
  • showroom Rocourt bureau op maat
7
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Maatkasten in Rocourt, Luik

Woon je nabij of in Luik en ben je op zoek naar maatkasten voor je woning? Kom dan eens langs in onze showroom in Rocourt. Of je nu de ruimte onder een schuine wand optimaal wil benutten of je woonkamer praktisch en esthetisch wil inrichten, bij Camber ben je aan het juiste adres. Onze teams van interieurarchitecten, meubelmakers en -plaatsers, brengen jouw droomproject tot leven!

De showroom in Rocourt is ingericht met tal van maatkasten en opbergoplossingen op maat. Kom dus gerust inspiratie opdoen voor jouw project op maat. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en luisteren aandachtig naar jouw interieurdromen. Kom ontdekken wat de mogelijkheden zijn!

Na een eerste succesvolle afspraak plannen we een tweede afspraak in, die kan plaatsvinden bij jouw thuis. Onze interieurarchitect komt dan de ruimte(s) bekijken en opmeten. Wanneer het interieurontwerp vervolgens klaar is, nodigen we je opnieuw uit in de toonzaal in Rocourt. Dan bespreken we alle details van het plan en kan je nog aanpassingen voorstellen. Je ontvangt dan ook een 3D-simulatie van de maatkasten en een vrijblijvende offerte. Keur je de plannen en de offerte goed? Dan moet je alleen nog wachten tot de meubelplaatsers langskomen en je droominterieur realiseren!

Onze showroom voor maatkasten in Rocourt is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeermogelijkheid! Maak nu online een afspraak in deze showroom.