Showroom Camber Sint-Pieters-Woluwe

  • Building buitenkant van de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Team interieurarchitecten van de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Tv-meubel op maat in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe in fjord groen en donkere houttint
  • Dressing op maat in u-vorm in houttint in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Bibliotheek op maat in zwart en rose in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Bureau op maat in wit met open nissen in grijs in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Kinderkamer met bed op maat in pasteltinten in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Kinderkamer met bed en bureau op maat in pasteltinten in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Bureau in wit met houttint op maat in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
  • Grijs bureau op maat met houttint in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe
10
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in Sint-Pieters-Woluwe

Op zoek naar kasten op maat van jouw opbergnoden en -wensen die passen in jouw interieur? En woon je in of rond Brussel? Kom dan langs in onze vernieuwde toonzaal voor opbergoplossingen op maat in Sint-Pieters-Woluwe.

Plan een eerste afspraak in met één van onze ervaren interieurarchitecten om je project op maat te bespreken. Samen bekijken jullie de mogelijkheden en in de toonzaal kan je je laten inspireren door de vele verschillende kasten op maat. Maak een afspraak in onze showroom in Sint-Pieters-Woluwe en ontvang een gratis offerte.

Van droom naar werkelijkheid in 5 eenvoudige stappen

Ben je overtuigd en wil je je droominterieur realiseren? Dan plannen we een tweede afspraak in, eventueel bij jou thuis, om het uitgewerkt project samen te bespreken. Je krijgt ook een 3D-simulatie te zien zodat je kasten op maat tot leven komen. Benieuwd naar de volgende stappen? Ontdek ze hier.

Ons ervaren team specialisten maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de perfecte opbergoplossing op maat te creëren die past bij jouw woning én levensstijl. Ontdek de verschillende realisaties op maat in onze vernieuwde showroom.

Vul met een slimme aanpak je verloren hoekjes onder een trap of schuine wanden

Bij Camber zorgen we ervoor dat de beschikbare ruimte zo maximaal en optimaal mogelijk benut wordt. Ook de ruimte onder een schuinte of onder een trap. Dankzij de jarenlange expertise van onze eigen vakmensen weten we onze klanten telkens opnieuw te verrassen. Ben je op zoek naar opbergruimte in een kamer met een schuinte of onder een trap? In onze showroom kan je kasten op maat bewonderen die perfect passen in deze uitdagende ruimtes.

Kies voor een slaapkamer die rust uitstraalt

Door het creëren van slimme en elegante maatkasten, ook voor in je slaapkamerzorgen we voor een aangenaam gevoel van rust. Berg al je kleding en andere spullen netjes op en kruip met een goed gevoel onder de wol.

Onze eigen vakmensen werken met de grootste zorg aan ieder project, of het nu gaat om een dressing, een bureau op maat of een ingenieuze opbergoplossing voor onder een schuin dak. Kom langs in onze showroom en ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.

Wil je je eigen slaapkamer, dressing of kasten op maat laten ontwerpen? Camber ontwerpt graag jouw droominrichting. Maak nu online een afspraak voor een eerste kennismaking met onze interieurarchitecten in Sint-Pieters-Woluwe. Deze showroom is gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel.