La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Sint-Pieters-Woluwe

  • showroom camber Sint-Pieters-Woluwe
1
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Maatkasten in de buurt van Brussel

Droom je van stijlvol ingerichte woning waar je al je spullen netjes en overzichtelijk kan opbergen in maatkasten? En woon je in de buurt van Brussel? Kom dan van ons vakmanschap genieten in onze meubelwinkel in Sint-Pieters-Woluwe. Je ontdekt er tal van slimme én esthetische inrichtingen.

Of je nu graag de berging praktisch wil inrichten, droomt van een prachtige dressing of nood hebt aan een eigen home office, onze interieurarchitecten helpen je graag verder met al je wensen. Tijdens een eerste afspraak kunnen jullie samen brainstormen over alle mogelijkheden voor je woning in Brussel.

Ben je overtuigd en wil je je droominterieur realiseren? Dan plannen we een tweede afspraak in, eventueel jouw thuis. Zo krijgt de interieurarchitect meteen een beter beeld van je woning, de ruimte die je wil inrichten en jouw interieurstijl. Bovendien kan ze dan ook de juiste afmetingen opmeten.

Wanneer de architect klaar is met het ontwerp, kan je het komen ontdekken in de showroom in Sint-Pieters-Woluwe. Je ontvangt dan ook een gratis offerte en 3D-simulatie van hoe de maatkasten eruit zullen zien in jouw interieur. Kan je akkoord met de plannen en de offerte? Dan is het enkel nog afwachten tot je kasten op maat worden geproduceerd en geplaatst.

Onze showroom voor maatkasten in Sint-Pieters-Woluwe is gelegen in de wijk Stokkel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Wezembeek-Oppem of Kraainem. In de buurt van Brussel kan je ook terecht in onze showrooms in Ukkel. Maak nu online een afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.