Showroom Camber Waver

 • Gebouw buitenkant van de showroom in Waver
 • Team interieurarchitecten van de showroom in Waver
 • Blauwe multifunctionele ingebouwde boekenkast op maat met kasten en open nissen en dek over deur in Waver
 • Hout op maat open dressing met centrale eiland in Waver
 • Slaapkamer in kleur hout op maat met uitschuifbaar bed en gesloten dressing met kasten in dek in Waver
 • Bureau in kast op maat mat grijs wit en hout kleuren in Waver
 • Zwarte open dressing op maat met kasten in Waver
 • Roze multifunctionele ingebouwde boekenkast op maat met kasten en open nissen en dek over deur in Waver
 • Beige hal gesloten vestiairekast onder schuinte op maat in Waver
 • TV meubel met schuifdeur op open boekenkast met open nissen en glas en kasten in Waver
 • Wit en hout boekenkast met bureau in kast op maat met gecombineerde open nissen en gesloten kasten in Waver
 • Wit en blauw kinderkamer op maat met kleine dressing en bureau in kast in Waver
12
Open van maandag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in Waver

Droom je al langer van een praktisch en stijlvol ingerichte dressing op maat? Wil je de inrichting en organisatie van je woning optimaliseren dankzij slimme opbergoplossingen? En woon je in de omgeving van Waver? Dan hebben wij goed nieuws: de deuren van onze vernieuwde showroom in Waver zijn open gegaan. Onze interieurarchitecten verwelkomen je graag om je project op maat te bespreken.

Waar wacht je nog op om jouw droomkast te realiseren? Maak een afspraak in onze showroom in Waver voor een gratis offerte. Laat je adviseren door onze interieurarchitecten en creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet.

Optimaliseer je leefruimte met een op maat gemaakte dressing

Ben je het beu om elke ochtend te graven door stapels kleding om die ene trui te vinden? Of vind je het moeilijk om je garderobe georganiseerd te houden in een krappe kast? Bekijk onze mogelijkheden voor een op maat gemaakte dressing in onze showroom en maak je leven gemakkelijker.

Ons ervaren team specialisten  maken gebruik van de nieuwste technologieën om een op maat gemaakte dressing te creëren die perfect past bij jouw levensstijl en behoeftes. Ontdek in onze vernieuwde showroom de verschillende mogelijkheden om je kledij, accessoires en schoenen op de beste manier op te bergen.

Maximaliseer de opbergruimte onder een trap of schuine wanden

Ben je op zoek naar opbergruimte in een kamer met een schuinte of onder een trap? In onze showroom kan je kasten op maat bewonderen die perfect passen bij deze uitdagende ruimtes.

In onze vernieuwde showroom ontdek je de vele mogelijkheden die wij bieden voor kasten op maat onder een schuin dak en trappen. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van kasten die niet alleen functioneel zijn, maar er ook fantastisch uitzien.

Meer oppervlakte met een uitklapbed

Heb je een extra slaapkamer nodig voor gasten, maar heb je geen ruimte om er een te creëren? Of wil je meer vloeroppervlak in je slaapkamer zonder in te leveren op comfort? Dan is een uitklapbed de perfecte oplossing.

Onze uitklap zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk opbergt wanneer je ze niet nodig hebt. Zo heb je meer ruimte en vrijheid in huis. Ze zijn perfect voor kleine appartementen, vakantiehuizen of als extra slaapruimte voor gasten.

Kom ons stijlvol uitklapbed ontdekken in onze showroom en laat je inspireren.

Haal meer uit jouw slaapkamer met slimme opbergoplossingen

Krijg jij ook zo’n rustig en voldaan gevoel bij het zien van een opgeruimde slaapkamer? Wij hebben een passie voor het creëren van slimme en elegante opbergoplossingen, ook voor in je slaapkamer. Zo kun je al jouw spullen netjes en georganiseerd opbergen.

Onze eigen vakmensen werken met de grootste zorg aan ieder project, of het nu gaat om een inloopkast, een kledingkast op maat of een ingenieuze opbergoplossing voor onder een schuin dak. Kom langs in onze showroom en ontdek al onze slimme opbergoplossingen.

Benieuwd hoe Camber te werk gaat?

 1. Onze interieurarchitecten luisteren naar jou en geven jou advies
 2. Offerte en 3D-simulatie
 3. Onderdelen van je kasten op maat worden in onze eigen ateliers gemaakt
 4. Levering door ons eigen leveringsteam binnen de vooropgestelde termijn
 5. Uiterst nauwkeurige plaatsing door onze eigen meubelplaatsers

Advies op maat van jouw interieur

Wil je je eigen dressing of kasten op maat laten ontwerpen? Camber ontwerpt graag jouw droominrichting. Maak nu online een afspraak voor een eerste kennismaking met onze interieurarchitecten in Waver.

Deze showroom is gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel. Woon of werk je in de hoofdstad? Dan ontvangen we je net zo graag in Ukkel of in Sint-Pieters-Woluwe.