La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Waver

  • showroom camber waver
  • showroom camber waver
  • showroom camber waver
  • showroom camber waver
4
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Maatwerk kasten in Waver

Droomt je al lang van een praktisch en stijlvol ingerichte dressing op maat? Wil je de inrichting en organisatie van je woning optimaliseren met een aantal slimme opbergoplossingen? En woon je in de omgeving van Waver? Kom dan langs in onze showroom en bespreek al je interieurwensen.

Tijdens je eerste bezoek word je verwelkomd door één van onze interieurarchitecten. Ervaren en gepassioneerd, zullen zij luisteren naar al jouw noden, wensen en opberggewoontes. Op basis daarvan zal ze een persoonlijke, vrijblijvende offerte opmaken na je bezoek.

Als je overtuigd bent door het voorstel, is het tijd om een tweede afspraak in te plannen bij jouw thuis. Tijdens dit bezoek kan de interieurarchitect alle praktische informatie, zoals de afmetingen, verzamelen die nodig is om jouw project uit te werken. Van zodra het plan af is, nodigen we je opnieuw uit in de showroom in Waver om het aan jou voor te stellen met een 3D-simulatie. Heb je in tussentijd nog andere wensen of zaken die je wil wijzigen, dan kan je dat allemaal bespreken. Ook de materialen en kleuren kan je tijdens deze afspraak uitkiezen in onze toonzaal.

Wil je je eigen dressing op maat samenstellen? Camber ontwerpt graag jouw droominrichting. Maak nu online een afspraak voor een eerste kennismaking in onze showroom in Waver. Deze toonzaal is gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel, maar als je in de hoofdstad woont of werkt, kunnen wij je ook verwelkomen in Ukkel of in Sint-Pieters-Woluwe.