Wat is jouw Destination Home?

Zomerse interieurmoods voor een futureproof woning met maatkasten

De dagen zijn langer en het kwik stijgt naar warmere temperaturen. Het begint misschien ook te kriebelen om een frisse wind door je woning te laten waaien. Een laagje verf, een nieuwe vloer… En waarom geen nieuwe inrichting met maatkasten? Benut elke centimeter van de beschikbare ruimte en maak je woning helemaal futureproof. Laat je inspireren door onze Summer Moods en voeg een vleugje Japan, Zweden of Marokko toe aan je interieurproject op maat. Zo geniet je ook na je reis van dat heerlijke vakantiegevoel, gewoon bij je thuis.

Gebruik onze moodboard builder en maak je moodboard volgens jouw persoonlijke stijl.

Ik creëer mijn moodboard

Eigentijdse harmonie

De Japandi Mood draait rond evenwicht en elegante eenvoud. Zachte en neutrale kleuren en warme houttinten spelen hier de hoofdrol en zorgen voor een zalig rustgevoel.

Naast de strakke esthetiek staat functionaliteit centraal. Elk voorwerp krijgt een logische plek en er wordt gezorgd voor een aangename symmetrie. Voor een persoonlijke touch kan je een uniek decoratiestuk toevoegen dat op die manier echt de aandacht krijgt die het verdient. Het geheel ademt ruimte en rust uit, precies wat je nodig hebt om uit te blazen na een drukke dag.

Laura
Interieurarchitect bij Camber

“In een Japandi-interieur staat naast de strakke esthetiek ook functionaliteit centraal. Elk voorwerp krijgt een logische plek.”

Mediterrane vibes

De prachtige riads in het bruisende Marrakesh zijn een perfecte inspiratiebron voor zij die houden van warme levendige kleuren en subtiele details die het geheel naar een hoger niveau tillen.

De Mediterrane Mood zorgt voor een streepje zon in je interieur. Ga op vakantie in je eigen woning met een levendige statementkleur zoals onze kleuren Nude Abrikoos en Terracotta. In combinatie met natuurlijke materialen en details ademt deze interieurstijl de zuiderse dolce vita uit. De ideale setting om thuis de batterijen weer helemaal op te laden.

Laura
Interieurarchitect bij Camber

“Ga in je eigen woning op vakantie naar het zuiderse Marrakesh met een levendige statementkleur zoals onze kleuren Nude Abrikoos en Terracotta.”

Een stukje Scandinavië in huis

Laat een nieuwe wind door je woning waaien en ervaar het rustgevende gevoel van de uitgestrekte Scandinavische natuur met onze Nordic Mood.

Natuurlijke materialen en lichte kleuren zetten de toon in een modern en vooral praktisch interieur. Elk element heeft een functie en de decoratie blijft beperkt tot een of twee persoonlijke stukken. De contrasten tussen hoofd- en accentkleuren versterken de lichtinval en de rechte lijnen zorgen voor symmetrie. Het resultaat is een zalig gevoel van ruimte en rust.

De eerste stap naar jouw interieur op maat

Elk project op maat begint met een eigen moodboard. Combineer jouw favoriete kleuren en materialen en creëer een moodboard geïnspireerd door jouw favoriete vakantiebestemming. Reis naar Japan en kies voor de Japandi Mood met zijn zachte kleuren en warme authentieke materialen. Of ben jij meer te vinden voor de frisse kleuren en natuurlijke materialen zoals in onze Nordic Mood? Als je toch eerder de zuiderse vibes in huis wil halen, dan is onze Mediterrane Mood de perfecte inspiratiebron.

Creëer zelf je eigen moodboard

Wil jij een moodboard samenstellen op maat van jouw ultieme vakantiegevoel? Dat kan in een paar simpele klikken dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard
WIST JE DAT?

Al onze maatkasten zijn uniek en Belgisch. Onze ervaren interieurarchitecten begeleiden je van ontwerp tot plaatsing en adviseren jou bij het kiezen van de beste indeling, materialen, kleuren en materialen. Daarnaast zorgt ons eigen team van leveraars en meubelplaatsers voor een persoonlijke service. Met onze kasten op maat investeer je met gerust hart in een woning op maat van vandaag en morgen.