Wat is jouw Destination Home?

Laat je begeleiden naar een interieur op jouw maat

De zomer staat voor de deur. De dagen worden steeds langer en we kijken uit naar gezellige zomeravonden. Binnenkort is het vakantie en kunnen we ten volle genieten van het samenzijn met vrienden en familie. Misschien komen de kleinkinderen logeren of gaan jullie samen op reis? Bij Camber geloven we dat je met maatkasten het hele jaar door geniet van het ultieme vakantiegevoel.

Laat je inspireren door deze zomerse trends voor een upgrade van jouw woning. Gebruik onze moodboard builder en maak je moodboard volgens jouw persoonlijke stijl.

Ik creëer mijn moodboard

 

Zen en harmonie

De Japandi Mood draait rond evenwicht, rust en elegante eenvoud. Deze interieurstijl is een combinatie van tijdloze kleuren en warme houttinten.

Een strakke en organische esthetiek komt hier samen met functionaliteit. Elk voorwerp krijgt een logische plek en hier en daar is er ruimte voor een persoonlijke touch zoals die unieke Japanse theeset, een origineel washi kunstwerk of een mooie familiefoto. Het contrast tussen kleuren en licht zorgt voor een heerlijk ruimtegevoel, ook in een compactere woning, zodat je hier altijd tot rust komt.

Laura
Interieurarchitect bij Camber

“In een Japandi-interieur staat naast de strakke esthetiek ook functionaliteit centraal. Elk voorwerp krijgt een logische plek.”

Een vleugje Middellandse zee

De prachtige riads in het bruisende Marrakesh zijn een perfecte inspiratiebron voor zij die houden van warme, levendige kleuren en unieke details die het geheel naar een hoger niveau tillen.

Laat de zon binnen in je interieur met onze Mediterrane Mood. Ga op vakantie in je eigen woning met een levendige statementkleur zoals onze kleuren Nude Abrikoos of Terracotta. In combinatie met natuurlijke materialen en afwerkingen ademt deze interieurstijl de zuiderse dolce vita uit. Een perfecte manier om je woning een kleurrijke energieboost te bezorgen en te baden in de positieve vibes.

Laura
Interieurarchitect bij Camber

“Ga in je eigen woning op vakantie naar het zuiderse Marrakesh met een levendige statementkleur zoals onze kleuren Nude Abrikoos en Terracotta.”

Haal de natuur binnen

Haal een frisse wind naar binnen en ervaar het rustgevende gevoel van de uitgestrekte Scandinavische natuur met onze Nordic Mood.

De lichte kleuren zetten de toon in een modern en vooral praktisch interieur. De strakke vormen creëren symmetrie terwijl het lichtspel de ruimte vergroot. Details zoals houttinten of lederen handgreepjes maken het helemaal af en brengen wat extra gezelligheid naar binnen. Het resultaat is een zalig gevoel van rust in huis. Met een uniek decoratiestuk, zoals een tekening of de klasfoto van je kleinkinderen, zorg je voor de persoonlijke touch die je interieur helemaal af maakt.

De eerste stap naar jouw interieur op maat

Elk project op maat begint met een eigen moodboard. Combineer jouw favoriete kleuren en materialen en creëer een moodboard geïnspireerd door jouw favoriete vakantiebestemming. Reis naar Japan en kies voor de Japandi Mood met zijn zachte kleuren en warme authentieke materialen. Of ben jij meer te vinden voor de frisse kleuren en natuurlijke materialen zoals in onze Nordic Mood? Als je toch eerder de zuiderse vibes in huis wil halen dan is onze Mediterrane Mood de perfecte inspiratiebron.

Creëer zelf je eigen moodboard

Wil jij een moodboard samenstellen voor je interieur op maat van jouw ultieme vakantiegevoel? Dat kan in een paar simpele klikken dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard
WIST JE DAT?

Onze ervaren interieurarchitecten begeleiden en adviseren jou bij het realiseren van kasten op maat van jouw woning, ook als je van een grotere naar een kleinere woning verhuist. Ze weten hoe elke ruimte optimaal benut kan worden, kijken naar wat jij nodig hebt en ontwerpen samen met jou maatkasten die bij je passen. Daarom zijn al onze kasten uniek en bovendien 100% Belgisch.