Wat is jouw Destination Home?

Je vakantiebestemming als inspiratie voor jouw interieur met maatkasten

De dagen zijn langer en we genieten van de zomerse vibes die in de lucht hangen. Binnenkort trekken we er samen met het gezin op uit om nieuwe herinneringen te creëren en vooral te genieten van het samen zijn. Bij Camber willen we ervoor zorgen dat jullie ook thuis het ultieme vakantiegevoel ervaren dankzij kasten op maat

Welke vakantiebestemming gebruik jij als inspiratiebron voor je interieur? Gebruik onze moodboard builder en maak je moodboard volgens jouw persoonlijke stijl.

Ik creëer mijn moodboard

Eigentijdse harmonie

De Japandi Mood draait rond evenwicht en elegante eenvoud. Zachte kleuren, warme kleuren en houttinten spelen hier de hoofdrol en zorgen voor een zalig rustgevoel.

Naast de strakke esthetiek staat functionaliteit centraal. Elk voorwerp krijgt een logische plek en er wordt voor een mooie balans tussen open en gesloten elementen gezorgd. Achter de kastdeuren bevindt zich heel wat opbergruimte voor spullen die je liever uit het zich bewaart. Op die manier behoud je een rustige sfeer in huis. De open elementen bieden plaats aan bijzondere stukken zoals je favoriete vakantiesouvenirs. Het geheel ademt ruimte en rust uit zodat jij kan uitblazen na een drukke dag en kan genieten van qualitytime met je gezin.

Laura
Interieurarchitect bij Camber

“In een Japandi-interieur staat naast de strakke esthetiek ook functionaliteit centraal. Elk voorwerp krijgt een logische plek.”

De mediterrane sfeer in huis

De prachtige riads in het bruisende Marrakesh zijn een perfecte inspiratiebron voor zij die houden van warme levendige kleuren en unieke details die je persoonlijkheid mooi weerspiegelen.

De Mediterrane Mood zorgt voor een streepje zon in je interieur. Ga op vakantie in je eigen woning met een levendige statementkleur zoals onze kleuren Nude Abrikoos en Terracotta. In combinatie met natuurlijke materialen ademt deze interieurstijl de zuiderse dolce vita uit. De ideale setting om thuis de batterijen weer helemaal op te laden.

Laura
Interieurarchitect bij Camber

“Ga in je eigen woning op vakantie naar het zuiderse Marrakesh met een levendige statementkleur zoals onze kleuren Nude Abrikoos en Terracotta.”

Een vleugje Scandinavische natuur

Haal een frisse wind naar binnen en ervaar het rustgevende gevoel van de uitgestrekte Scandinavische natuur met onze Nordic Mood.

Natuurlijke materialen en lichte kleuren zetten de toon in een modern en vooral praktisch interieur. De contrasten tussen hoofd- en accentkleuren zorgen voor een lichtspel die de ruimte vergroot en de strakke vormen zorgen voor symmetrie. Het resultaat is een aangenaam gevoel van rust in huis. Kies voor een uniek decoratiestuk, zoals een origineel kunstwerk van je kinderen, op de juiste plaats voor de persoonlijke touch die je interieur helemaal af maakt.

De eerste stap naar jouw interieur op maat

Elk project op maat begint met een eigen moodboard. Combineer jouw favoriete kleuren en materialen en creëer een moodboard geïnspireerd door jouw favoriete vakantiebestemming. Reis naar Japan en kies voor de Japandi Mood met zijn zachte kleuren en warme authentieke materialen. Of ben jij meer te vinden voor de frisse kleuren en natuurlijke materialen zoals in onze Nordic Mood? Als je toch eerder de zuiderse vibes in huis wil halen dan is onze Mediterrane Mood de perfecte inspiratiebron.

Creëer zelf je eigen moodboard

Wil jij een moodboard samenstellen op maat van jouw ultieme vakantiegevoel? Dat kan in een paar simpele klikken dankzij onze Moodboard Builder.

Ik creëer mijn moodboard
WIST JE DAT?

Onze ervaren interieurarchitecten begeleiden en adviseren jou bij het realiseren van kasten op maat van jouw gezin vandaag én morgen. Kleuters of tieners, een kleine of grote woning… Onze Camber-experts weten waar je op moet letten en helpen je bij het ontwerpen van de ideale maatkasten. En met het uitgebreide aanbod aan kleuren en materialen vind je altijd de combinatie die bij je past.