Onze tips voor een ordelijke dressing

U hebt uw kleren gestreken, gevouwen en weggelegd en toch blijft uw dressing er chaotisch bijliggen. Bovendien lijken uw spullen zich alleen maar op te stapelen op die ene stoel in uw kamer of in dat ene hoekje van uw dressing. Kortom, daar waar ze niet thuis horen! Nu u weet wat het probleem is kunt u eindelijk het heft in eigen handen nemen zodat uw kleerkast er opnieuw netjes uitziet. In dit artikel vindt u enkele handige tips van onze Home Organizer Joke voor gegarandeerd succes!

Weg met die hotspots!

Weet één ding: iedereen heeft een hotspot in huis. Het gaat om een stoel of hoek die gebruikt wordt om die kleren weg te leggen die u maar één keer hebt aangetrokken. Deze kleren zijn niet vuil genoeg om in de wasmachine te belanden, maar ook niet proper genoeg om terug in de kast te leggen. En zo worden die hotspots met de dag groter en groter!

Camber Club

Tip van onze Home Organizer

Op zoek naar een eenvoudige oplossing? Met een uittrekbaar haakje kunt u uw kreukvrije outfits voor de volgende dag klaar hangen. Dit haakje zorgt er ook voor dat u maar een beperkt aantal outfits kunt klaarleggen. Wanneer het haakje volhangt, is het dus tijd om orde op zaken te stellen!

De rommelige lade

Lades hebben is fijn, maar het is nog fijner als ze er netjes bijliggen! Hebt u ook van die ochtenden dat u veel tijd verliest in uw zoektocht naar twee dezelfde kousen of een sjaal die bij uw outfit past? Geen nood als u zich hierin herkent, Camber heeft de oplossing! U wint tijd en bespaart u een hoop frustratie.

Camber Club

Tip van onze Home Organizer

De lades met compartimenten op maat van uw spullen zijn de ideale oplossing. Alles heeft zijn plekje! Dassen kunt u bijvoorbeeld hangen aan de dassendrager of opbergen in vierkante compartimenten. Uw sjaals, die iets meer plek innemen, kunt u dan weer kwijt in de rechthoekige compartimenten. De overige compartimenten dienen voor uw horloges en juwelen. Werkelijk alles heeft zijn eigen plekje. En bovendien vindt u alles direct terug!

U doet geregeld aan sport of hebt groene vingers? Voorzie dan een lade voor de kleren die u nodig hebt voor uw favoriete activiteit! 

Die wankele stapel T-shirts

U bent zo iemand die zijn T-shirts netjes opvouwt en op een stapel legt die nooit blijft rechtstaan. Als u bovendien één van de T-shirts onderaan wil nemen, durft de stapel al eens omvallen. En dan zwijgen we nog over het onderste T-shirt dat steeds gekreukt is! Tijd voor verandering! Maar hoe?

Camber Club

Tip van onze Home Organizer

Uw kleren verticaal opvouwen en wegleggen! Daarvoor hebt u lades nodig, op maat van uw T-shirts. Door verticaal op te bergen, heeft u gemakkelijker toegang tot uw T-shirts die kreukvrij blijven en niet meer omvallen. Bovendien hebt u zo een beter overzicht over al uw T-shirts en bespaart u veel plek. Tijd voor actie!

En wat met broeken?

Hoe legt u uw broeken weg in de kast? Op dezelfde manier als uw T-shirts? Gewoon plooien en op elkaar leggen? Net als bij uw T-shirts probeert u het onderste kledingstuk te nemen waarna de stapel valt en u opnieuw mag beginnen opruimen. Camber biedt u diverse oplossingen op maat aan.

Het gebruik van een broekendrager voor uw broeken is echte must-have! U kunt in een oogopslag al uw broeken bewonderen en meeteen de juiste vinden die bij uw outfit past.

Lange gekreukte kledingstukken

U hebt net een nieuwe jumpsuit of cocktailjurk gekocht dat vanonder snel kreukt omdat de hangruimte te kort is? Een tip hiervoor is om hangruimte te voorzien die lang genoeg is zodat u ook uw mooiste outfits netjes kunt weghangen. Ook als u geen fan bent van lange jurken, kunt u deze ruimte zeker gebruiken voor uw mantels en cardigans. Deze tip is ook handig voor de vestiaire aan de inkom van uw woning.

Nu is het aan u! Contacteer onze interieurarchitecten om samen opbergoplossingen uit te denken die volledig zijn afgestemd op uw spullen en opbergnoden!

Vraag hier een vrijblijvende offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen