Onze tips voor een ordelijke dressing

dressing home organizing opruimen op maat camber

Je hebt jouw kleren gestreken, gevouwen en weggelegd en toch blijft jouw dressinger chaotisch bijliggen. Bovendien lijken jouw spullen zich alleen maar op te stapelen op die ene stoel in de kamer of in dat ene hoekje van de dressing. Kortom, daar waar ze niet thuis horen! Nu je weet wat het probleem is kan je eindelijk het heft in eigen handen nemen zodat jouw kleerkast er opnieuw netjes uitziet. In dit artikel vind je enkele handige tips van onze Home Organizer Joke voor gegarandeerd succes!

Weg met die hotspots!

Weet één ding: iedereen heeft eenhotspotin huis. Het gaat om een stoel of hoek die gebruikt wordt om die kleren weg te leggen die je maar één keer hebt aangetrokken. Deze kleren zijn niet vuil genoeg om in de wasmachine te belanden, maar ook niet proper genoeg om terug in de kast te leggen. En zo worden die hotspots met de dag groter en groter!

dressing home organizing opruimen op maat camber

Tip van onze Home Organizer

“Op zoek naar een eenvoudige oplossing? Met een uittrekbaar haakje kan je jouw kreukvrije outfits voor de volgende dag klaar hangen. Dit haakje zorgt er ook voor dat je maar een beperkt aantal outfits kunt klaarleggen. Wanneer het haakje volhangt, is het dus tijd om orde op zaken te stellen!”

slaapkamer tiener opbergruimte op maat camber

De rommelige lade

Lades hebben is fijn, maar het is nog fijner als ze er netjes bijliggen! Heb je ook van die ochtenden dat je veel tijd verliest in jouw zoektocht naar twee dezelfde kousen of een sjaal die bij jouw outfit past? Geen nood als je je hierin herkent, Camber heeft de oplossing! Je wint tijd en het bespaart je een hoop frustratie.

dressing home organizing opruimen op maat camber

Tip van onze Home Organizer

“De lades met compartimenten op maat van jouw spullen zijn de ideale oplossing. Alles heeft zijn plekje! Dassen kan je bijvoorbeeld hangen aan de dassendrager of opbergen in vierkante compartimenten. Sjaals, die iets meer plek innemen, kan je dan weer kwijt in de rechthoekige compartimenten. De overige compartimenten dienen voor horloges en juwelen. Werkelijk alles heeft zijn eigen plekje. En bovendien vind je alles direct terug!

Je doet geregeld aan sport of hebt groene vingers? Voorzie dan een lade voor de kleren die je nodig hebt voor jouw favoriete activiteit! “

Die wankele stapel T-shirts

Ben je zo iemand die zijn T-shirts netjes opvouwt en op een stapel legt die nooit blijft rechtstaan? Als je bovendien één van de T-shirts onderaan wil nemen, durft de stapel al eens omvallen. En dan zwijgen we nog over het onderste T-shirt dat steeds gekreukt is! Tijd voor verandering! Maar hoe?

dressing home organizing opruimen op maat camber

Tip van onze Home Organizer

“Door kleren verticaal op te vouwen en weg te leggen! Daarvoor heb je lades nodig, op maat van jouw T-shirts. Door verticaal op te bergen, heb je gemakkelijker toegang tot T-shirts die kreukvrij blijven en niet meer omvallen. Bovendien heb je zo een beter overzicht over alle T-shirts en bespaar je veel plek. Tijd voor actie! “

En wat met broeken?

Hoe leg je broeken weg in de kast? Op dezelfde manier als jouw T-shirts? Gewoon plooien en op elkaar leggen? Net als bij T-shirts probeer je het onderste kledingstuk te nemen waarna de stapel valt en je opnieuw mag beginnen opruimen. Camber biedt diverse oplossingen op maat aan.

Het gebruik van een broekendrager voor broeken is echte must-have! Je kan in een oogopslag al jouw broeken bewonderen en meteen de juiste vinden die bij jouw outfit past.

Lange gekreukte kledingstukken

Heb je net een nieuwe jumpsuit of cocktailjurk gekocht dat vanonder snel kreukt omdat de hangruimte te kort is? Een tip hiervoor is om hangruimte te voorzien die lang genoeg is zodat je ook jouw mooiste outfits netjes kunt weghangen. Ook als je geen fan bent van lange jurken, kan je deze ruimte zeker gebruiken voor mantels en cardigans. Deze tip is ook handig voor devestiaireaan de inkom van de woning.

Nu is het aan jou! Contacteer onze interieurarchitecten om samen opbergoplossingen uit te denken die volledig zijn afgestemd op jouw spullen en opbergnoden!