Een dressing en een kinderkamer op maat bij Melinda en Bart

Onze Camber-experts maakten de interieurdroom van dit gezin van vijf waar

Melinda en Bart deden al voor de tweede keer een beroep op Camber toen ze hun nieuwbouw in Kapellen wilden voorzien van een ruime inloopdressing op maat en een slaapkamer voor hun oudste zoon. Als specialist in Belgische kwalitatieve maatkasten slaagde het Camber-team erin om tijdloze opbergoplossingen te creëren die het leven van dit vrolijke gezin vandaag en morgen een stuk makkelijker maken.

Het lerarenkoppel heeft een druk leven en wilde graag tot rust kunnen komen in een opgeruimde woning. De keuze voor kasten op maat was dan ook vanzelfsprekend. Onze interieurarchitect Stijn van de showroom in Schoten zorgde voor het ontwerp en Dieter, een van onze meubelplaatsers, bracht met zijn knowhow hun interieurproject tot leven.

Dieter meubelplaatser
Dieter
Timmerman bij Camber

“Dat is ook waarom ik voor deze job gekozen heb, zodat ik mensen blij kan maken.”

De slaapkamer van zoon Max, waar hij ook later als tiener van zal kunnen genieten, is een mooi voorbeeld van de multifunctionaliteit die maatkasten bieden. Binnen enkele jaren zal ook de slaapkamer van de tweeling Lio en Lola onder handen genomen worden. Melinda en Bart willen namelijk graag een room divider op maat creëren zodat ze elk hun eigen kamer hebben. Ook daarvoor hopen Melinda en Bart opnieuw een beroep te kunnen doen op het Camber-team.

Voor de dressing had Melinda een duidelijk beeld voor ogen. Er was voldoende ruimte nodig zodat alles een logische plek kreeg. Bart benadrukt trouwens graag al lachend dat hij het moet doen met het eerste deel van de kast, terwijl het overige deel gevuld wordt door de kleding en accessoires van Melinda. Stijn ontwierp een open dressing zodat je in een oogopslag een overzicht hebt. Er moest ook nagedacht worden over hoe de dressing op maat mooi zou aansluiten bij de betonnen vloer van de woning. Het werd uiteindelijk een eiken houttint die voor extra warmte in de ruimte zorgt.

In de kamer van Max moesten er verschillende functies gecombineerd worden in een tijdloze en stijlvolle maatkast. Opbergruimte voor kleren, een bureau om huiswerk te maken en te tekenen, lades en legplanken voor boeken en speelgoed… Zelfs de Lego van Max kreeg een eigen lade zodat ze niet meer overal in huis rondslingeren, tot grote opluchting van Melinda.

De moderne droomwoning van Melinda en Bart
Ontdek het volledige klantenverhaal
Open inloopdressing in houttint eik