Home Organizing tip: speelgoed opruimen met de kinderen

home-organizing tip opbergen Camber kast op maat speelgoed kinderen
home-organizing tip opbergen Camber kast op maat speelgoed kinderen

Je kinderen weten hoe ze hun jassen moeten ophangen en hun schoenen zelf moeten opbergen. Maar hoe zit het met de rest van het huis?

Zoals elke ouder je kan vertellen, spelen kinderen graag in de woonkamer in de buurt van mama en papa. Maar natuurlijk laten ze ook graag hun speelgoed achter!

home-organizing tip opbergen Camber kast op maat speelgoed kinderen

Minder gebaren, meer opslag!

Wil je dat jouw kind zelfstandig zijn speelgoed opbergt? Daartoe heeft hij of zij bergruimte nodig die aangepast is en goed doordacht volgens zijn of haar behoeften en speelgoed. Maar net als voor jou, denk aan de 3-stappen techniek. Wij vinden dat jouw kind zo weinig mogelijk moet doen om dingen terug op hun plaats te zetten.

Bied makkelijk herkenbare categorieën aan, zoals poppen, auto’s, bordspellen. En met onze binnenhuisarchitect, kan je zorgen voor passende opslag voor elke categorie.

Combineer lades en planken van verschillende grootte, zodat elk stuk speelgoed zijn plaats vindt. Boeken en bordspellen worden niet op dezelfde manier opgeborgen als knuffels en poppen.

home-organizing tip opbergen Camber kast op maat speelgoed kinderen

Een tip van onze binnenhuisarchitect: grote, diepe laden in het onderste gedeelte van het tv-meubel zorgen ervoor dat elk kind zijn spelletjes gemakkelijk kan pakken en opbergen.

Elke dag samen opruimen!

Tot slot raadt onze Home Organiser Joke aan om elke avond samen met jouw kind op te ruimen! Beetje bij beetje zal jouw opruimritueel een gewoonte worden voor jouw kind en zal hij het zelf doen. Je kan nu genieten van gezellige avonden zonder zichtbaar speelgoed in de woonkamer.

Resultaat? Je kan van jouw avonden genieten in een opgeruimd interieur.  Wil je meer weten over de opslagoplossingen op maat van Camber? Vraag dan online een offerte aan of bezoek de dichtstbijzijnde showroom!