La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Een echte thuis voor het hele gezin dankzij stijlvolle & praktische meubels op maat

Fabian en zijn partner Morgane mochten onlangs een tweede kindje verwelkomen. Ze waren heel erg tevreden met de kasten op maat die we een tijdje terug voor hen realiseerden en deden dus voor een tweede keer beroep op Camber voor de kamer van hun jongste telg. Ook onze meubelplaatser Julien ging graag een tweede keer langs bij het gezin!

We nodigen je uit om hieronder een kijkje te nemen in de woning van Fabian en Morgane in Overijse en hun project op maat te ontdekken!

Een bureau op maat van hun gezin

Fabian is eigenaar van een audiovisueel bedrijf dat actief is in de eventsector en Morgane werkt in de cosmetica-sector. Twee erg uiteenlopende beroepen dus. Het was dan ook een uitdaging voor onze interieurarchitect om een bureau op maat van hen beiden te ontwerpen.

Camber heeft een eenvoudige, elegante inrichting gecreëerd met een mix van zwart en lichte houtkleuren. Zwarte glazen kastdeuren en discrete verlichting zorgen voor een vleugje originaliteit en warmte. Bovendien zorgden we voor voldoende ruimte zodat het hele gezin gebruik kan maken van het mooie bureau. Fabian en Morgane kunnen er comfortabel van thuis uit werken en ook hun dochter heeft voldoende plaats om haar huiswerk te maken. Een bureau waar echt heel het gezin van kan genieten en een meer dan geslaagde realisatie volgens het koppel!

op maat gemaakte bureau
camber-klant overijse
Fabian
Camber-klant

“Het ontwerp van Camber beantwoordde volledig aan onze vraag en het resultaat is subliem!”

Een ontwerp op maat van de kinderen

Morgane en Fabian zijn de trotse ouders van een dochter, Victoria, en een zoon, Matteo. Hun gezin is voor hen van het grootste belang. Het koppel wenste een interieur met een huiselijke sfeer, waar iedereen zich goed voelt en graag samen tijd doorbrengt. De interieurarchitect van Camber koos dus voor een sfeervolle en warme inrichting, zodat elk gezinslid zich helemaal thuis voelt.

kleerkast op maat
camber-klant overijse
Fabian
Camber-klant

“De tijd die ik bespaar dankzij een georganiseerd interieur, kan ik met mijn kinderen doorbrengen.”

Victoria kreeg haar eigen kast op maat. Onze interieurarchitect heeft daarom ingenieuze kasten die onder de schuinte passen bedacht voor voldoende opbergruimte op kinderhoogte. De greeploze kasten, die je slechts met een lichte druk kan openen, zijn de ideale plek waar Victoria al haar speelgoed gemakkelijk kan opbergen.

Net na de geboorte van hun jongste kindje deed het koppel voor de tweede keer een beroep op de expertise van Camber. En omdat ze zo tevreden waren over het werk van meubelplaatser Julien, verwelkomden ze hem graag nog eens bij hun thuis voor het plaatsen van de kasten in de kinderkamer van Matteo.

witte kast op maat
Morgane
Camber-klant

“Het babybedje en de luiertafel zijn tijdelijke meubels, maar de kasten op maat van Camber daar gaat Matteo heel zijn kindertijd plezier aan beleven.”

Een meubel op maat van zijn collectie sneakers

Het was in Parijs, de modehoofdstad, tijdens hun eerste citytrip als koppel, dat Fabian zijn liefde voor sneakers ontdekte. Het begon met één paar maar sindsdien is zijn verzameling alleen maar gegroeid. Hij had dus dringend een meubel op maat nodig, waar hij ze allemaal netjes in kon opbergen.

witte kast op maat

De interieurarchitect ontwierp plafondhoge witte kasten op maat die elke cm² van de ruimte omtoverde in opbergruimte. Er werden uitschuifbare legvlakken toegevoegd waar Fabian zijn schoenen op kan plaatsen en zo gemakkelijk bij elk paar kan. Hij heeft nu ook een duidelijk zicht op zijn sneakercollectie en geniet er dagelijks van. Zoals hij zelf zegt:

camber-klant overijse
Fabian
Camber-klant

“Als alles netjes en opgeruimd is, is dat ontspannend en kun je je op andere dingen concentreren.”

Ons team is oprecht blij met het vertrouwen dat Fabian en Morgane in ons schonken. Elk project werken we dan ook tot in de puntjes uit op maat van de klant en de ruimte. De verschillende onderdelen worden gemaakt in onze eigen ateliers maar onze meubelplaatsers zorgen ter plaatse nog voor de laatste aanpassingen zodat alles past, tot op de millimeter. Alleen zo zijn we zeker dat de ruimte optimaal benut is. Julien hoopt dat hij binnenkort nog eens een derde keer mag langsgaan. Er is volgens hem dan ook niks zo leuk dan de reactie te zien van klanten als ze hun nieuwe kasten op maat voor het eerst ontdekken.

kasten op maat camber
julien meubelplaatser camber
Julien
Meubelplaatser bij Camber

“Klanten helpen bij het optimaal benutten van elke ruimte is wat onze job zo boeiend maakt. Bij dit gezin werden we iedere keer super goed ontvangen, dan zijn we natuurlijk extra blij als de klant tevreden is met het resultaat.”

meubelplaatser-camber

Wil jij je woning ook (opnieuw) inrichten? Wil je meubels op maat waar alles zijn eigen plekje heeft?

Onze interieurarchitecten ontvangen je graag in onze showrooms om jouw project te bespreken. Maak een afspraak en ontvang een gratis, volledig gepersonaliseerde offerte.