Fabian en Morgane kozen voor een interieur-upgrade met Belgisch maatwerk
Enkele geslaagde realisaties door Camber-expert Julien

Fabian en zijn partner Morgane waren heel erg tevreden met de kasten op maat die we een tijdje terug voor hen realiseerden. Onlangs verwelkomden ze een tweede kindje Matteo. Ze deden dus graag nog eens beroep op het Camber-team voor de kamer van hun jongste telg. Ook onze meubelplaatser Julien ging met plezier een tweede keer langs bij het gezin! Ontdek hun verhaal hier.

More space … voor de impressionante collectie sneakers

Het was in Parijs, de modehoofdstad, tijdens hun eerste citytrip als koppel, dat Fabian zijn liefde voor sneakers ontdekte. Het begon met één paar maar sindsdien is zijn verzameling alleen maar gegroeid. Hij had dus dringend een meubel op maat nodig, waar hij ze allemaal netjes in kon opbergen.

witte kast op maat

Het resultaat? Strakke witte kasten op maat die elke cm² van de ruimte omtoverde in praktische opbergruimte. Er werden uitschuifbare legvlakken voorzien zodat Fabian gemakkelijk bij elk paar kan en ze nadien ook weer netjes kan opbergen. Hij heeft nu een duidelijk zicht op zijn sneakercollectie en geniet er dagelijks van.

camber-klant overijse
Fabian
Camber-klant

“Als alles netjes en opgeruimd is, is dat ontspannend en kun je je op andere dingen concentreren.”

Een op maat gemaakt bureau voor het hele gezin

Fabian is eigenaar van een audiovisueel bedrijf dat actief is in de eventsector en Morgane werkt in de cosmetica-sector. Twee erg uiteenlopende beroepen dus. Het was dan ook een uitdaging voor onze interieurarchitect Isabelle van de showroom in Waver om een bureau op maat van hen beiden te ontwerpen.

Na een bezoek bij Morgan en Fabian thuis stelde Isabelle een eenvoudig en elegant ontwerp voor met een mix van zwart en lichte houtkleuren. Zwarte glazen kastdeuren en discrete verlichting zorgen voor een vleugje originaliteit en warmte. Bovendien werd er voldoende ruimte voorzien zodat het hele gezin gebruik kan maken van het mooie bureau. Fabian en Morgane kunnen er comfortabel van thuis uit werken en ook hun dochter heeft plaats genoeg om haar huiswerk te maken. Een bureau waar heel het gezin van geniet en een meer dan geslaagde realisatie volgens het koppel!

op maat gemaakte bureau
camber-klant overijse
Fabian
Camber-klant

“Het ontwerp van Camber beantwoordde volledig aan onze vraag en het resultaat is subliem!”

Voldoende opbergruimte voor een jong gezin

Morgane en Fabian zijn de trotse ouders van een dochter, Victoria, en een zoon, Matteo. Hun gezin staat altijd op de eerste plaats. Het koppel wenste een interieur met een huiselijke sfeer, waar iedereen zich goed voelt en graag samen tijd doorbrengt. Isabelle, de interieurarchitect van Camber, telde daarom een sfeervolle en warme inrichting voor, zodat elk gezinslid zich helemaal thuis voelt.

kleerkast op maat
camber vestiaire op maat
Wat is de prijs van deze Camber-kast op maat?
  • 3.400 €
  • Noémie, interieurachitect
  • Julien, David, Alexandre, Denis & Alexis, meubelplaatsers

De prijs omvat het ontwerp, de levering en de plaatsing alsook 10 jaar garantie op je kasten op maat.

Bekijk deze realisatie
camber-klant overijse
Fabian
Camber-klant

“De tijd die ik bespaar dankzij een georganiseerd interieur, kan ik met mijn kinderen doorbrengen.”

Victoria kreeg haar eigen kast op maat. Onder de schuine muur heeft ze nu voldoende opbergruimte op kinderhoogte. De greeploze kasten, die je slechts met een lichte druk opent, zijn de ideale plek waar Victoria haar speelgoed gemakkelijk kan opbergen.

Net na de geboorte van hun jongste kindje deed het koppel voor de tweede keer een beroep op de expertise van het Camber-team. Ze waren heel tevreden over het werk van meubelplaatser Julien dus ze verwelkomden hem graag nog eens voor het plaatsen van de kasten in de kinderkamer van Matteo.

witte kast op maat
Morgane
Camber-klant

“Het babybedje en de luiertafel zijn tijdelijke meubels, maar de kasten op maat van Camber daar gaat Matteo heel zijn kindertijd plezier aan beleven.”

Het koppel is meer dan tevreden met het zorgvuldige werk van onze experts. En ook ons team is oprecht blij dat Fabian en Morgane ons voor een tweede keer vertrouwden voor hun kasten op maat. Julien hoopt dat hij binnenkort nog eens een derde keer mag langsgaan. Er is namelijk niks zo leuk dan de reactie te zien van klanten als ze hun nieuwe kasten op maat voor het eerst ontdekken.

kasten op maat camber
julien meubelplaatser camber
Julien
Meubelplaatser bij Camber

“Het is altijd fijn om te zien hoe we de soms beperkte ruimte toch optimaal kunnen inrichten. Bij dit gezin werden we iedere keer super goed ontvangen, dan zijn we natuurlijk extra blij als de klant tevreden is met het resultaat. Hopelijk kan ik nog een derde keer langsgaan.”

meubelplaatser-camber
WIST JE DAT?

Bij Camber werken we met de meest kwalitatieve materialen en geven we 10 jaar garantie op elke kast op maat. Dankzij je investering in de ideale maatkasten en opbergoplossingen zorg je bovendien voor een reële meerwaarde voor jouw woning.

Zin om net zoals Morgane en Fabian je woning ook (opnieuw) in te richten met Belgische maatkasten? Laat je inspireren door de verschillende kasten op maat, accessoires en materialen in onze brochure.