La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Alles een plekje geven met stijlvolle & praktische meubels op maat

op maat gemaakte bureau

Ontdek hoe Fabian en zijn partner Morgane besloten om bijna hun hele woning in Overijse in te richten met meubels op maat door Camber. Binnenkort mogen ze een tweede kindje verwelkomen in hun jonge gezin. Het zal dus snel wat drukker worden in huis en het gezin heeft graag alles netjes opgeruimd. Daarom raadpleegden ze Camber!

Fabian is eigenaar van een audiovisueel bedrijf dat evenementen en festivals organiseert. Hij kon zich de perfecte maatkast dan ook niet voorstellen zonder de gepaste verlichting. En laat dat nu net de kracht zijn van Camber, want onze interieurarchitecten besteden bijzondere aandacht aan dit soort details. Ontdek hieronder het project op maat van Fabian en Morgane!

meubel op maat Camber

Een bureau op maat van hun gezin

Fabian werkt in de eventsector en Morgane in biologische schoonheidsverzorging. Twee totaal verschillende beroepen dus. Het was een uitdaging voor onze interieurarchitect om een bureau op maat voor hen beiden te ontwerpen.

Camber heeft een eenvoudige, elegante inrichting gecreëerd in een mix van zwart en lichte houtkleuren. Zwarte glazen kastdeuren en discrete verlichting zorgen voor een vleugje originaliteit en warmte. Het koppel is blij met hun nieuwe kantoor!

op maat gemaakte bureau

“Het ontwerp van Camber beantwoordde volledig aan onze vraag en het resultaat is subliem!”

bureau op maat Camber

Een ontwerp op maat van de dochters

Morgane en Fabian zijn de trotse ouders van twee kleine meisjes en het gezinsleven is voor hen van het grootste belang. Het was daarom belangrijk voor het koppel om een interieur te creëren met een huiselijke sfeer, waar iedereen zich goed voelt en graag samen tijd doorbrengt. De interieurarchitect van Camber dacht daarom meteen aan een sfeervolle en warme inrichting, die beantwoord aan de gewoonten en behoeften van elk gezinslid.

Om ervoor te zorgen dat alles zijn plaats heeft en dat iedereen er zijn weg kan vinden, heeft onze interieurarchitect ingenieuze schuine kasten bedacht met opbergruimte op kinderhoogte. Dankzij de greeploze kasten, die je slechts met een lichte druk kan openen, kunnen de meisjes al hun speelgoed gemakkelijk opbergen.

“Mijn dochters zijn mijn kleine prinsessen en de tijd die ik bespaar, kan ik met mijn gezin, met mijn kinderen doorbrengen.”

witte kast op maat

Een meubel op maat van zijn collectie sneakers

Morgane en Fabian werden een koppel in Parijs. Het was in de modehoofdstad, tijdens het winkelen met zijn vriendin, dat Fabian zijn liefde voor sneakers ontdekte. Sindsdien koopt hij regelmatig een nieuw paar en begint zijn verzameling steeds meer ruimte in te nemen. De kast onder schuinte in hun hall was niet voldoende groot om de schoenen van heel de familie in op te bergen.

kleerkast op maat

Hij had dus dringend een meubel op maat nodig, waar hij ze allemaal in kon opbergen.

De interieurarchitect ontwierp plafondhoge witte kasten op maat die elke cm² van de ruimte omtovert in opbergruimte. Er werden uitschuifbare legvlakken toegevoegd waar Fabian zijn schoenen op kan plaatsen en zo gemakkelijk bij elk paar kan. Hij heeft nu ook een duidelijk zicht op zijn sneakercollectie en geniet er dagelijks van. Zoals hij zelf zegt:

“Als alles netjes en opgeruimd is, is dat ontspannend en kun je je op andere dingen concentreren.”

witte kast op maat

Wasruimte op maat en de woning is compleet

Het koppel had eerst het idee om Camber in te schakelen voor meubels op maat in de wasruimte. Maar wanneer onze interieurarchitecte bij hen langs ging om de ruimte te bekijken, maakten Fabian en Morgane van de gelegenheid gebruik om ook even de andere kamers te tonen.

Toen ze dan later in de showroom werden uitgenodigd om het ontwerp van de wasruimte te bekijken, waren ze verrast door de vele mogelijkheden en materialen. Ze besloten daarom om 80% van hun woning te laten inrichten met meubels op maat door Camber

Als je de video van dit project bekijkt, zul je zien dat elke kamer die door ons werd ingericht, optimaal werd benut. Kijk maar eens naar de witte kasten onder de trap, of de grote kleerkast op maat met spiegel in de slaapkamer van het koppel. Ons team is blij met het vertrouwen dat Fabian en Morgane in ons schonken.

meubel op maat Camber

Wil jij je woning ook (opnieuw) inrichten? Wil je meubels op maat waar alles zijn eigen plekje heeft? Onze interieurarchitecten ontvangen je graag in onze showrooms om jouw project te bespreken. Maak een afspraak en ontvang een gratis, volledig gepersonaliseerde offerte.