Ontdek onze vernieuwde showroom met kasten op maat in Waver 

Ontdek onze volledig vernieuwde showroom in Waver!

Onze teams waren de laatste weken druk in de weer in de showroom van Waver. Hij werd niet alleen groter maar ook volledig in het nieuw gestoken.

Benieuwd naar de andere maatkasten in onze showroom of wil je samen met onze interieurarchitecten bespreken hoe we jouw woning praktisch en stijlvol kunnen inrichten?
Onze interieurarchitecten verwelkomen je graag in onze vernieuwde showroom. Ontdek er meer dan 400 m² aan inspiratie voor jouw maatkasten. Plan gerust een bezoek in onze vernieuwde showroom in Wavre voor een gratis offerte.

 

Profiteer van onze Beursactie

Geniet nu van onze Beursactie en krijg een korting op maat. De korting en prijs van je maatkast is afhankelijk van het project, de afmetingen, de gekozen materialen en afwerking van de realisatie. Om een goed idee te hebben van de kostprijs van jouw project of kast op maat kan je een offerte vragen aan onze interieurarchitecten in één van onze 19 showrooms.

Maak nu een afspraak voor een gratis offerte en start jouw Camber-project. Creëer een interieur dat perfect bij je past en waar je een heel leven lang van geniet.