Daniela Prepeliuc

Daniela Prepeliuc, welbekend in Franstalig België, is tv-presentatrice en content creator. Nadat ze de benedenverdieping van hun huis hadden opgeknapt, wilde het gezin de bovenverdieping aanpakken.
De eerste ruimte die ze graag opnieuw wilden inrichten, was het thuiskantoor. Omdat de ruimte zich onder het schuine dak bevindt, hadden ze nood aan een oplossing op maat. Ze nam contact op met Camber om een praktisch, aangenaam en stijlvol thuiskantoor te ontwerpen. Een bureau op maat waarin ze niet alleen al haar spullen gemakkelijk kan opbergen en terugvinden, maar dat ook kan dienen als gezinsruimte waar iedereen een eigen plekje heeft. Ontdek stap voor stap hoe haar project tot stand kwam.

Daniela Prepeliuc heeft een bureau in kast laten bouwen om gemakkelijk haar huis te kunnen opruimen
Ontwerp van een praktisch, aangenaam en stijlvol thuiskantoor

Daniela heeft de hulp van Camber ingeroepen om het bureau in te richten als een praktische, maar ook stijlvolle home office voor het hele gezin.

Home office inrichting Camber

EPISODE 1

Bezoek van onze interieurarchitecte & eerste ontwerp

Ontdek in deze eerste episode hoe het bureau er vooraf uitzag en hoe onze interieurarchitect Catherine de ruimte analyseerde. De eerste stap was nagaan wat de opbergbehoeften en -wensen waren van het gezin. Daarna ging ze verder met het opmeten van de ruimte en alle voorwerpen die het gezin wilde opbergen in het nieuwe thuiskantoor.

Ontdek hier
thuiswerkplek op maat daniela prepeliuc

EPISODE 2

3D-simulatie in de showroom

Hier nemen we je mee naar de Camber showroom. Daniela ontdekt de 3D-simulatie die onze interieurarchitecte heeft gemaakt van het bureau op maat, aangepast aan de wensen en behoeften van het gezin.

Ontdek hier

EPISODE 3

Levering, plaatsing en afwerking

Vanaf het moment dat alles geleverd en geïnstalleerd was door onze teams, kon het gezin meteen genieten van de ruimte. Het is een bureau geworden die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en aangenaam om samen tijd door te brengen. Hoe de inrichting precies verliep, kom je weten in deze laatste aflevering

Ontdek hier