Ga voor bergingkasten als hét pronkstuk in je interieur

bergingkasten lade op maat

Het is je wellicht ook al opgevallen. Een nieuwe interieurtrend heeft sociale media veroverd: een berging of bijkeuken die tot in de puntjes is georganiseerd met bergingkasten. Bekende sterren zetten niet langer hun waanzinnige dressingroom in de kijker, maar wel hun super ordelijke #pantry of voorraadruimte.

Ontdek in dit artikel hoe je net als hen een goed georganiseerde berging kan creëren, waar zelfs opruimgoeroe Marie Kondo jaloers op zou zijn!

Camber functioneel wasplaats op maat

Hoe de berging inrichten?

Voor een bergplaats is een praktische en ergonomische inrichting enorm belangrijk. Het is namelijk vooral een functionele ruimte, waar je veel dingen opneemt en weer terugzet en heel wat zaken, van voorraadpotten tot de stofzuiger, wil opbergen.

Om dit vertrek optimaal en ordelijk in te richten, is het belangrijk om in de hoogte te werken met een bergingkast op maat. Om je rug te sparen, raden we aan om de voorwerpen en toestellen die je het vaakst gebruikt, op ooghoogte te plaatsen.

Dankzij maatwerk kan je de ruimte inrichten hoe je maar wil: ga je voor de populaire voorraadruimte, of toch voor een wasplaats? Of wil je enkele ideeën combineren? De keuze is aan jou! Of je nu een kleine of een grote bergruimte hebt, met maatkasten van Camber is alles mogelijk.

bergingkasten grote wasserij camber

Overzichtelijke bijkeuken met handige bergingkasten

Helemaal hip en trendy is dus een perfect georganiseerde bijkeuken. Essentieel daarbij zijn bergingkasten op maat. Je gelabelde voorraadpotten, opbergmanden en huishoudproducten krijgen een eigen plekje en kan je dan netjes opbergen.

Denk maar aan ingebouwde kasten met legplanken, op maat gemaakte compartimenten of speciale lades voor je voorraad. Alle producten en voorwerpen zijn dan overzichtelijk opgeborgen en je vindt meteen wat je nodig hebt!

bergingkasten wasmachine

Een praktische wasplaats

Nog een optie voor de bergplaats is een praktisch ingerichte wasplaats op maat. Denk aan een bergingkast voor de vuile was, een werkblad waar je de was kan opvouwen, de wasmachine en droogkast die op hoogte worden geplaatst, een veilig plekje voor je wasproducten en zelfs een opvouwbare strijkplank is mogelijk.

Echt alles kan in een op maat gemaakte wasplaats. Op basis van jouw (opberg)noden en wensen ontwerpen wij de gepaste opbergruimte.

praktische bergingkasten op maat camber

Een plekje voor al het gereedschap

Je kent het waarschijnlijk wel: wat schroevendraaiers en een bakje met schroefjes die ergens in je berging rondslingeren. Met bergingkasten is dat gedaan. Echt alles krijgt een eigen plekje en kan je netjes én veilig opruimen. We kunnen bijvoorbeeld een lade met op maat gemaakte vakjes voorzien om dit kleine materiaal op te bergen.

bergingkasten stofzuiger kasten op maat camber

Bergplaats als vestiaire of dressing

Heb je in de inkomhal niet voldoende ruimte om een grote vestiaire te plaatsen? Waarom richt je je bergplaats dan niet in met enkele maatkasten voor je jassen en accessoires? Denk aan hangroedes voor de jassen en uittrekbare legplanken voor de schoenen. Die kan je trouwens perfect integreren in een wasplaats of een voorraadruimte. Zo maak je echt optimaal gebruik van alle beschikbare ruimte en kan je plaats besparen in de hal of de slaapkamer.

berging kasten op maat

Combineer alle ideeën dankzij maatwerk

Wil je je berging graag inrichten als een trendy voorraadruimte én als wasplaats? Met de bergingkasten op maat van Camber is dat zeker mogelijk. Elk hoekje van de ruimte wordt optimaal en tot op de millimeter benut.

Wil je jouw project graag bespreken met onze ervaren en gediplomeerde interieurarchitecten? Kom dan zeker eens langs in één van onze showrooms voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat!