De grote opruiming: richt jouw zolder slim in!

opbergen op zolder kasten op maat camber
opbergen op zolder kasten op maat camber

Na de feesten of tijdens de vakantie maken we allemaal goede voornemens! Het huis opruimen hoort daar meestal bij. Opgeruimde kamers en alle spullen op de juiste plek opgeborgen, dat wil toch iedereen. Een waardevolle tip: gebruik uw zolder.

Wat bergt u op zolder op?

Alles wat u niet dagelijks maar slechts één keer per jaar gebruikt en ook de fameuze spullen die u bijhoudt “voor het geval dat” ! Als u de ruimte van de zolder optimaal gebruikt, komt er in de leefgedeeltes heel wat plaats vrij. Denk aan kerstversiering, skimateriaal, verkleedspullen, koffers, kleding, babybenodigdheden en al het speelgoed en alle voorwerpen die u later graag aan uw kinderen of kleinkinderen wilt geven.

opbergen op zolder kasten op maat camber

Wat heb ik nodig als opbergruimte?

Omdat er op zolder heel uiteenlopende spullen worden bewaard, zijn er ook verschillende opbergruimtes nodig. Het is altijd handig om te kiezen voor:

·         Hangroedes en grote laden

U denkt dat u de ruimtes onder het dak niet kunt gebruiken? Wel integendeel. Met een oplossing op maat kunt u ze inrichten en optimaliseren. Skikleding, watersportkleding, dikke winterjassen en alle verkleedspullen vinden er een plaats. Ook delicatere kleding kan in hermetische hoezen worden gestoken en opgehangen. De kerst-, paas- en halloween versiering, het speelgoed en de kinderkleding kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in grote lades. Zo blijven ze altijd binnen handbereik.

opbergen op zolder kasten op maat camber

·         Gesloten kasten

In een gesloten kast kunt u heel wat spullen kwijt. Zo komt de zolder niet vol te staan met 1.001 verschillende kartonnen dozen! Want het klinkt u wellicht bekend in de oren: u zit urenlang te zoeken in dozen of u vindt uw spullen terug vol stof of aangetast door motten.

·         Dubbele diepte

In een kast met een dubbele diepte kunt u de minst gebruikte spullen achteraan zetten en de volledigebeschikbare ruimte onder het schuine dak benutten.

opbergen op zolder kasten op maat camber

Een meerwaarde voor uw huis!

Een ingerichte zolder maakt niet alleen kostbare ruimte vrij op de beneden- en bovenverdieping, het is ook een meerwaarde bij de verkoop van een woning. De zolder kan ook deel uitmaken van de bewoonbare oppervlakte, wat potentiële verkopers kan overtuigen.

Wilt u graag persoonlijk advies om uw zolder in te richten met extra opbergruimte op maat? Of wilt u nog verder gaan en van de ruimte onder het dak een droomkamer maken? Onze teams staan voor u klaar om u te begeleiden bij uw project.