Een dressing inrichten voor hem en haar? Onze oplossingen op maat!

inrichting dressing op maat make-up tafel camber

Wat zijn de gedroomde accessoires voor een vrouwendressing?

Heb je jouw oog laten vallen op een “diva” dressing? Vergeet niet dat de accessoires het grote verschil maken. Elegantie combineren met functionaliteit, dat is pas echte luxe.

inrichting dressing op maat make-up tafel camber
  • Een make-uptafel in de dressing

Een make-uptafel hoort natuurlijk thuis in de dressing. Ze kan worden geïntegreerd in een centraal eiland of in de dressing zelf. Uiteraard is ze voorzien van een aantal compartimenten zodat je al jouw accessoires, juwelen en andere schoonheidsartikelen binnen handbereik hebt. Zonder de spiegel te vergeten die je zal helpen om er stralend uit te zien.

inrichting dressing op maat make-up tafel camber
  • Lange hangruimtes

De meeste vrouwen hebben wel wat lange kledingstukken in hun garderobe zitten. Jurken, lange rokken of lange vesten vinden gemakkelijker een plaats op een hangruimte op maat. Zo win je aanzienlijk wat ruimte. Er is ook een mogelijkheid om  hangroeden te voorzien op verschillende diepten waar je sjaals en halsdoeken zodanig kunt ophangen dat ze toch goed toegankelijk zijn en niet kreukelen. En het is nog stijlvol ook!

inrichting dressing op maat make-up tafel camber
  • Opbergruimte op maat voor jouw schoenen

De meeste vrouwen hebben een zwak voor schoenen. Die opbergen is heel wat anders … Een dressing met een aparte compartimenten voor jouw schoenen is de ideale oplossing om ze op te bergen (al dan niet uit het zicht), terwijl je ze er ook weer gemakkelijk kan uithalen. Er zijn talloze opties: uittrekbare legvlakken of aparte compartimenten, en dat allemaal op maat van jouw schoenen. Een praktisch idee voor jouw laarzen is een laarzenhanger. Want je weet hoe het gaat: om te zien welk paar schoenen bij jouw outfit past, moet je toch enkele keren passen!

inrichting dressing op maat make-up tafel camber

 Oplossingen op maat … Ook voor mannen!

De zoektocht naar de ideale dressing is niet enkel voorbehouden aan vrouwen! Integendeel …

  • Hangroedes voor hemden en broeken

Een dressing op maat is aangepast aan jouw gewoontes. Wil je jouw broeken ophangen of plooi je ze liever op? Hemden hang je dan weer best op. Het hanggedeelte zal korter zijn dan dat van vrouwen, maar de legvlakken zijn breder, op maat van jouw schouderbreedte. Een dressing moet zich kunnen aanpassen aan jouw behoeften en niet omgekeerd.

inrichting dressing op maat make-up tafel camber
  • Een speciale opbergruimte voor dassen en andere accessoires

De dassen krijgen een speciale plaats. Je kan kiezen voor een praktisch hangsysteem met een dassendrager of je legt ze in een lade met compartimenten. Het belangrijkste is dat je er gemakkelijk aan kunt. Horloges en brillen horen thuis in een lade waar ze extra tot hun recht komen.

inrichting dressing op maat make-up tafel camber
  • De kleine luxe waar iedereen voor valt

Het centrale eiland en de spiegel – op een goede plaats – zijn belangrijke accessoires, zowel voor hem als voor haar. Het eiland kan worden gebruikt om jouw spullen op te leggen of om jouw kleding te ordenen en op te vouwen, maar het kan ook dienen als extra opbergruimte. De spiegel kan dan weer een uitstekende bondgenoot zijn om jouw outfit te bekijken als hij op een verstandige manier is geplaatst. De uittrekbare haak tot slot is de magische oplossing om jouw outfit samen te stellen. en klaar te hangen voor de volgende dag.

Ontwerp samen met onze teams jouw eigen “diva” dressing op maat !