Een georganiseerd begin!

Camber vestiaire op maat hockey

We zitten nog met ons hoofd in de wolken maar het nieuwe schooljaar is nu echt wel begonnen. Maar hoe vind je de juiste balans tussen huiswerk, sportactiviteiten, opruimen, videocalls en af en toe op kantoor werken?

Om thuis een oase van rust te creëren, heb je structuur, goede gewoontes en balans nodig.

Camber bureau op maat kinderen huiswerk

Vind de juiste balans tussen werk, privé en school

Hoe kunnen we werk thuis, op kantoor en kinderen die weer naar school gaan combineren? Door een paar slimme oplossingen! Zo kan je bijvoorbeeld een groot werkblad voorzien waar elk kind plaats heeft om zijn huiswerk te maken terwijl je toch nog een oogje in het zeil kunt houden. Zorg hierbij dan ook voor een paar lades met compartimenten op maat, zodat je ongestoord blijft tijdens zoomcalls, wanneer zoon of dochter op zoek is naar een geodriehoek.

Bewaar ook het evenwicht door vooraf met je kinderen een moment af te spreken waarop ze vragen mogen stellen. Samen een planning opstellen is dan ook het beste wat je kan doen! Zo kun je na hun huiswerk bijvoorbeeld hun schooltas klaarzetten voor de dag erna.  Zorg dat deze nadien dan ook op hun vast plekje in de vestiaire komt te staan, zodat er ‘s morgens geen tijd verloren gaat.

Camber bureau op maat werkplek

We weten allemaal dat school en thuiswerk een grote uitdaging kan vormen. Zorg daarom voor een duidelijke balans tussen werk, school en privé. Dat kan het best door een aparte werkplek te voorzien. Want hoe kan je je nu ontspannen als ‘s avonds jouw lange TO DO-lijst nog in de woonkamer ligt? Zorg dat jouw to-do lijstje gedaan is en berg het op in een legvlak aan jouw bureau.

Hebt je geen plaats voor een apartebureau ruimte? Geen probleem! Camber heeft heel wat oplossingen op maat die het mogelijk maken om een eigen werkplek te creëren waarbij aan het einde van de dag alles netjes opgeruimd is!

Camber vestiaire op maat jassen op hoogte

Goede gewoontes starten in de vestiaire!

Opruimen is een kwestie van gewoonte! Een gewone handeling kan een goede gewoonte worden als het een positieve ervaring is. Een voorbeeld? Hang vaak gebruikte jassen op een haak zodat ze gemakkelijk ter beschikking zijn bij het verlaten van je huis. Meer is het niet.

Camber vestiaire op maat schoenen kinderen

« Een tip voor de kids: voorzie een hangroede voor hen zodat ze zelf gemakkelijk hun jas kunnen ophangen en opbergen. Iets waar ze fier op zullen zijn! Voorzie ook een vaste plaats voor hun schooltas en schoenen, zodat ze deze steeds opnieuw zelf flink kunnen wegzetten en kunnen aandoen. Hierbij is het belangrijk dat de hangroede en plaats voor tassen en schoenen op hun hoogte is, zodat ze er zelf gemakkelijk aan kunnen. Maak er een gewoonte van om iedere avond te kijken of hun tassen weldegelijk klaarliggen zodat je de dag nadien niet voor verrassingen komt te staan! »

Camber vestiaire op maat schoenen kinderen
Camber vestiaire op maat schoenen kinderen

« Een andere tip voor de inkom: bewaar je sleutels steeds op dezelfde plek in een sleutelbakje in de vestiaire. Steek ze dus niet in je handtas of jaszak, want in dit geval zal je meer dan eens naar ze op zoek zijn! Houd ook een mondmasker binnen handbereik zodat je hem niet vergeet mee te nemen als je naar buiten gaat. »

Camber vestiaire op maat schoenen kinderen

Klaar voor het nieuwe sportseizoen

Hoe het nieuwe schooljaar combineren met de opstart van de sportactiviteiten? Door structuur en organisatie!! Vermijd de vraag: “Mamaaaa! Waar is mijn sportgerief?” Hoe doe je dit? Door een vestiaire te hebben waar alles zijn plaatsje heeft, ook het sportgerief. Dankzij slimme opbergoplossingen en maatwerk van Camber kan je in jouw kasten zelfs hockeysticks en diverse sporttassen kwijt! Vergeet niet om de sporttassen steeds terug op hun plaats te zetten, ook na het wassen van de kleren.

Kom je graag iedere dag thuis in chaos? Natuurlijk niet! Ontdek dus snel hoe een bureau of vestiaire op maat kan helpen om structuur te geven, goede gewoontes aan te leren en de balans te houden tussen werk, privé en school. Onze interieurarchitecten helpen je hier graag bij door de juiste vragen te stellen en zo een gebruiksvriendelijke omgeving te creëren op maat van jouw leven. Want een opgeruimd huis zorgt voor rust in je hoofd.

Maak een afspraak in een van onzeshowrooms.