Een uitnodigende inkomhal inrichten met een vestiaire op maat

vestiaire inkomhal opbergruimte op maat Camber
vestiaire inkomhal opbergruimte op maat Camber

De inkom van uw woning is de eerste ruimte die uw gasten zien bij aankomst in uw huis of appartement. Onderschat het belang van meubels in uw inkomhal dus niet. Uw vestiaire volgt uw gaan en staan en de inrichting ervan is belangrijk om het thuiskomen zo aangenaam mogelijk te maken. Hoog tijd dus om die inkomhal onder handen te nemen!

vestiaire inkomhal opbergruimte op maat Camber

Voorzie voldoende hangroedes

Bij thuiskomst doen we allemaal hetzelfde: we doen onze jas en sjaal af en trekken onze schoenen uit. De jas vindt dus zijn opbergplaats terug in de vestiaire. Voorzie dus een hangroede die lang genoeg is voor alle jassen van uw gezin!

Er bestaan veel systemen om een kleinere vestiaire optimaal te benutten zoals de uittrekbare hangroede, die veel ruimte bespaart. Een open halkast kan erg interessant zijn voor kinderen. Zo kunnen ze snel hun jas weghangen of nemen!

vestiaire inkomhal opbergruimte op maat Camber

Een zitbank met opbergruimte

De opbergbank is een praktische en multifunctionele oplossing. Het vertrek naar school en het werk vraagt organisatie in de inkomhal: toegang tot de mutsen en sjaals maar ook een zit plek zodat de kinderen gemakkelijk hun schoenen kunnen aandoen. Een zitbank op maat is ideaal om al uw nodige spullen in op te bergen. Deze oplossing creëert extra opbergruimte en is bovendien erg geliefd bij kinderen.

vestiaire inkomhal opbergruimte op maat Camber

Uw inkomhal groter doen lijken

De inkomhal is vaak een smalle ruimte. Hoe kunt u toch de ruimte optimaal benutten? Spiegels kunnen de ruimte groter doen lijken. Doorgaans bevindt het trappenhuis zich in de inkomhal van uw woning. Gebruik de ruimte onder de trap om er een vestiaire kast in te richten. U wint plaats en u kunt de kast harmonieus laten integreren in de rest van uw interieur.

Wilt u ook de inkomhal van uw woning (her)inrichten? Contacteer onze interieurarchitectenonline of breng een bezoek aan een van onze vele showrooms!