Een goed georganiseerde berging of wasplaats op maat 

Camber witte wasplaats op maat

Een berging inrichten is zelden een prioriteit voor een gezin dat zijn intrek neemt in een nieuwe woonst. Iedereen laat deze ruimte vaak links liggen, terwijl het nochtans een centrale ruimte van het huis is die je perfect kan inrichten als een wasplaats op maat.

Een speciale plek voor de was en het schoonmaakmateriaal is immers een echte luxe: je hoeft namelijk niet te zoeken naar een esthetische oplossing om dit alles te verbergen. Camber biedt je allerlei handige accessoires en tips op maat voor een goed georganiseerde wasplaats!

Hoe een wasplaats inrichten?

Je kan van de berging optimaal gebruikmaken door ze samen met Camber in te richten als een wasplaats op maat. Dankzij op maat gemaakte kasten krijgen al je huishoudproducten, toestellen en poetsgerief een eigen plekje.

Bevindt de berging zich naast je keuken? Dan kan je de ruimte zelfs inrichten als wasplaats én stockageruimte voor je voedingswaren. Je huishouden is zo ineens veel ordelijker en overzichtelijker! Je hoeft geen tijd te verspillen door achter spullen te zoeken en maakt extra tijd voor wat écht telt: quality-time met je gezin.

sporten ruimte onder trap inrichten

Opbergruimte voor de wasmand

Wie aan een wasplaats denkt, denkt aan wasgoed. En wie aan wasgoed denkt, denkt aan een wasmand! Camber ontwerpt speciale opbergruimtes voor de mand met vuile was. Gedaan met een wasruimte waar alles kriskras door elkaar ligt. Dankzij de oplossingen op maat krijgt alles een eigen plekje!

wasplaats op maat camber wasmand opbergruimte

Wasmachine op hoogte

Dit is een eenvoudige tip die jouw huishoudelijke taken veel minder zwaar zal maken. Plaats je wasmachine wat hoger zodat de vulopening zich op armhoogte ter hoogte van bevindt. Waarom? Zo hoef je je niet meer te bukken om de machine aan te zetten, te vullen en leeg te maken! Daarnaast kun je onder de wasmachine nog een opbergmeubel op maat installeren met een uittrekbaar legvlak om het jezelf nog een beetje makkelijker te maken. Zie jij het anders? Wij denken graag met je mee!

Camber ingebouwde kasten op maat berging

Een breed werkblad om de was op te vouwen

Nog een andere handige tip van onze interieurarchitecten? Een werkblad in de wasplaats, bovenop de maatkasten! Daarop kan je, na het leegmaken van de wasmachine en droogkast, je was gemakkelijk opvouwen. Of je kan er ook je reiskoffer opleggen voor je op reis vertrekt en deze vullen met schone was. Ben je terug thuis van een deugddoende vakantie? Pak je koffer dan eenvoudig uit en doe alle vuile was meteen in de wasmachine. Ook een werkblad is dus multifunctioneel!

witte wasplaats op maat camber

Wasproducten buiten bereik van kinderen

Heb je misschien een kruipende peuter of een nieuwsgierige kleuter in huis? Dan is het natuurlijk belangrijk om wasmiddelen en poetsproducten op een veilige en beste hoge plek te bewaren. Maar voor je eigen gebruiksgemak, moeten ze uiteraard nog steeds binnen handbereik blijven. Onze interieurarchitecten geven je daarom graag mee waar je deze producten het best kan opbergen.

De ideale plek om je wasproducten op te bergen in je wasplaats op maat, is in kasten boven de wasmachine op hoogte.  Daar staan ze hoog genoeg, buiten bereik van je kleine kinderen. Wil je ze toch liever dichter binnen handbereik bewaren? Dan is een andere oplossing om slotjes op de kastdeuren te plaatsen.

wasplaats op maat Camber wasproducten

Een opvouwbare strijkplank: oplossing voor kleine ruimtes

Is er in jouw wasplaats niet genoeg ruimte om er een klassieke strijkplank open te klappen? Dan bestaan er oplossingen om niet in de woonkamer of slaapkamer te moeten strijken. Je kunt bijvoorbeeld opteren voor een kleine opvouwbare strijkplank die wordt ingebouwd in een opbergmeubel op maat. Super handig!

wasplaats op maat camber Opvouwbare strijkplank

Opbergruimte op maat voor de bezems en stofzuiger

In een wasplaats staat niet alleen een wasmachine en droogkast. Ook alle materiaal om het huis op te ruimen en schoon te maken vinden we hier terug. En, zoals je eerder al kon lezen, kan alles een eigen plekje krijgen dankzij maatwerk! Voorzie een aangepaste opbergruimte op maat voor jouw arsenaal aan schoonmaakspullen, zoals emmers, een bezem, en de stofzuiger.

We hebben voor bijna alles een accessoire. Onze interieurarchitecten creëren de ideale berging, waar je perfect een emmer uit de kast kan nemen zonder dat de stofzuigersteel of bezem omvallen!

wasplaats op maat camber stofzuiger

Maatwerk om de technische installaties te verbergen

Als je het esthetische aspect van je wasplaats of berging niet uit het oog wilt verliezen, dan kun je altijd de verschillende technische installaties verbergen die vaak in dergelijke ruimtes aanwezig zijn. Onze interieurarchitecten hebben voor jou een ingenieus systeem bedacht zodat je de verschillende zichtbare leidingen en meters kunt verbergen zonder dat ze onbereikbaar worden!

wasplaats op maat opbergruimte camber

De interieurarchitecten van Camber denken na over alle oplossingen op maat die jouw dagelijkse leven kunnen vereenvoudigen, zelfs in jouw wasplaats! Neem gerust contact op met Camber voor een antwoord op al je vragen en een gratis offerte!