Uitgeklapt staat netjes: extra slaapplek met een inklapbaar bed

inklapbaar bed op maat camber

Wie compact woont, maar graag een extra slaapplaats voorziet, moet slim zijn. Wil je een slaapfeestje organiseren voor de vriendjes van je kinderen? Komen de kleinkinderen met plezier bij oma en opa logeren? Of bied je je gasten na een avondje tafelen uit voorzorg een veilig bed aan? Camber klapt je interieur uit met een uitklapbaar bed!

Iedere ruimte – van living tot hobbykamer – transformeert de maatkastenspecialist naar een slaapplek door een inklapbaar bed op te bergen in een kast op maat. Zo heb je altijd een comfortabel bed op zak, dat overdag netjes opgeborgen zit en plaats bespaart. Twee vliegen in één klap!

verticaal uitklapbaar bed camber slaapkamer

Voor de kids: slaapfeestjes om nooit te vergeten

Je herinnert je ongetwijfeld ook nog heel wat memorabele slaapfeestjes met vrienden. Met z’n allen tot laat opblijven en herinneringen maken voor het leven. Als ouder weet je nu dat het een uitdaging is om zo’n logeerpartijtjes te organiseren: de juiste activiteiten bedenken, lekkernijen voorzien en natuurlijk voldoende logeerbedden! Je moet misschien enkele vouwbedden van zolder zeulen, installeren en opdekken. Een hele klus. Camber maakt het je graag gemakkelijk!

Onze interieurarchitecten kunnen een maatkast met een inklapbaar bed ontwerpen voor in de kinderkamer. Wanneer er vriendjes komen logeren, hoef je het bed enkel open te klappen en klaar! Willen ze graag dansen of een spelletje spelen? Klap het bed weer dicht en ze hebben terug alle ruimte!

uitklapbaar bed op maat kinderkamer camber

Voor vrienden en familie: extra veel slaapplek

Of je nu een logeerplek wil voorzien voor de kinderen, kleinkinderen, grootouders of je vrienden die na een avondje tafelen blijven slapen, een uitklapbaar bed is voor ieder gezin en in elke woning enorm handig.

Net als onze andere meubels, ontwerpen we een inklapbaar bed steeds volledig op maat van de ruimte en jouw wensen. Heb je een muur in de speelkamer vrij? Of heb je misschien een aparte logeerkamer? Onze interieurarchitecten ontwerpen voor jouw bedkast(en) die voldoende slaapplek bieden. Ga je voor een enkel of een dubbel inklapbed? Of misschien voor een  uitklapbaar stapelbed?

Bovendien biedt een uitklapbaar bed ook opbergruimte, wat zeker belangrijk is in huis! Je hoeft dus niet te kiezen tussen kastruimte of een logeerbed. We kunnen in het opklapbed bijvoorbeeld een ingebouwde boekenkast, decoratieve nissen, en nog veel meer, voorzien.

dubbele opklapbedden op maat vriendenkamer

Een multifunctionele ruimte: inklapbaar bed en bureau in één

Een uitklapbaar bed kan een multifunctionele kast zijn die opbergruimte én een logeerplek biedt. Maar dat is nog niet alles! Onze interieurarchitecten kunnen in de bedkast ook een bureau integreren! Klap je de kast open, dan heb je in één klap een logeerbed. Klap je de kast weer dicht, dan heb je een bureau waar je kinderen hun huiswerk aan kunnen maken of waar jij aan kan werken. Benut de ruimte dus optimaal met een opklapbed, ofwel: opbergruimte, een logeerbed en bureau in één!

horizontaal inklapbaar bed kinderkamer bureau op maat

Overtuigd van de meerwaarde van een inklapbaar bed? Kom zeker eens langs in een Camber showroom om jouw project te bespreken! Onze interieurarchitecten bieden je steeds advies op maat en een gratis offerte!