Oplossingen om de "hotspots" uit je huis te bannen

hotspot opbergen kasten op maat camber stoel
hotspot opbergen kasten op maat camber stoel

Wat is een “hotspot”?

Wat met die kleren die je nog maar één keer hebt aangetrokken om naar een feestje te gaan en dus niet meer netjes genoeg zijn om in de kast te hangen maar ook niet vuil genoeg om in de wasmachine te belanden? Wat doen we in dit geval meestal? We leggen ze op een stoel! Deze tijdelijke opbergplek wordt ook wel een een “hotspot” genoemd.

De “hotspot” is dus die bekende stoel in de dressing of slaapkamer waar de kleren zich opstapelen. Met als gevolg dat je dat ene kleedje maar niet terugvindt. Maar dat niet alleen! Het kan even goed gaan om dat schaaltje in de inkomhal waar de lege batterijen in rondslingeren of om dat hoekje op de kast waar de post verzameld wordt.
En bij u? Wat is jouw hotspot?

hotspot opbergen kasten op maat camber stoel

Hoe “hotspots” eenvoudig bannen uit jouw huis?

Eerst en vooral moet je de stoel weghalen.Vervolgens is het belangrijk dat je er een goede gewoonte van maakt om jouw kleren niet overal te laten rondslingeren. Hierbij kunnen verschillende oplossingen je helpen.
Zo adviseren onze interieurarchitecten om een uittrekbaar haakje te integreren in jouw dressing waar je een outfit aan kan hangen voor de komende dagen of het volgende feestje in aantocht. Dit uittrekbaar haakje werd trouwens zo ontworpen dat hij praktisch en doeltreffend is. Zo is hij niet te lang waardoor er geen plek is voor meerdere kleerhangers en er dus ook geen nieuwe hotspot met meerdere outfits kan ontstaan. Slim gezien, toch?

hotspot opbergen kasten op maat camber stoel

Je vindt meteen wat je zoekt

Door alle hotspots uit jouw huis te bannen, hoef je niet langer eindeloos te zoeken naar jouw spullen. Alles heeft zijn eigen plekje! Dankzij de opbergoplossingen op maat en de tips & tricks van Camber wordt opbergen een plezier!