Enkele tips voor een opgeruimd huis tijdens de eindejaarsfeesten

eindejaarsfeesten opruimen op maat camber kerstmis

De eindejaarsperiode staat voor de deur. Tijd om de kerstboom te zetten en het huis te versieren om te genieten van gezellige familiemomenten. Ontdek in dit artikel enkele tips die je helpen om de eindejaarsfeesten door te komen in een opgeruimd huis!

eindejaarsfeesten opruimen op maat camber kerstmis

De kerstversiering uit de kast halen

Ieder jaar is het hetzelfde liedje: Je verliest veel tijd met het zoeken naar de kerstversiering! De kinderen kunnen niet wachten om de kerstboom te versieren, maar waar heb je alles ook al weer gelegd? Een deel ligt stof te vergaren op zolder, terwijl een ander deel terug te vinden is in dozen die her en der in kasten gestoken zijn. Camber brengt verlossing!

Vind al je decoratie in een handomdraai door de zolder efficiënt in te richten. Voorzie diepe kasten en benutde volledige ruimte onder het dak. Zo krijg je de ideale opbergruimte voor kerstversiering, kerstballen en slingers. Ook al haal je ze maar één keer per jaar uit de kast.

eindejaarsfeesten opruimen op maat camber kerstmis

Feesten met familie of vrienden

De eindejaarsfeesten staan garant voor gezellige momenten met glühwein en heerlijke hapjes in het bijzijn van familie en vrienden. Maar natuurlijk kan je geen gasten ontvangen in huis dat er rommelig bijligt.

Eenmultifunctioneel TV-meubelis de oplossing. Hier kunt je alle spullen in opbergen die gasten niet hoeven te zien, zoals het speelgoed van de kinderen of papierwerk. De kers op de taart? Een barruimte zodat jij en jouw gasten meteen een glas kunnen drinken!

eindejaarsfeesten opruimen op maat camber kerstmis

Feestoutfits

“Wat zal ik aantrekken met de feesten?”, een vraag die ieder jaar terugkeert. Onze eerste tip is om het advies van onze Home Organizer te volgen en orde op zaken te stellen in jouw dressing!

Bekijk wat in jouw dressing ligt alvorens te gaan shoppen. De ideale outfit hangt misschien al in jouw kast.

Gevonden? Hang je outfit aan een uittrekbare haakje tot het moment daar is. Het resultaat? Geen stress wanneer je jezelf klaarmaakt voor kerstavond. Bovendien verlies je geen tijd door het zoeken naar je outfit in een van de befaamde‘hotspots’in huis.

Het enige wat je nu nog moet doen is jouw outfit aantrekken en genieten van de tijd met jouw gasten!

Het voltallige Camber-team wenst je nu al een prettige eindejaarsperiode!