Schoenen opbergen: praktische tips!

schoenen opbergen op maat camber
schoenen opbergen op maat camber

De herfst is weer in het land! Het is dringend tijd om uw luchtige zomerschoenen te vervangen door een warmer paar. Maar voordat u het juiste paar kon vinden, moest u wel eerst 4 andere paren achterin uit de kast halen! Camber heeft oplossingen op maat voor het opbergen van uw schoenen zodat u altijd meteen bij uw favoriete schoenen kunt.

schoenen opbergen op maat camber

Uittrekbaar legvlak

Camber heeft een slimme manier bedacht om schoenen op te bergen: een uittrekbaar legvlak. Daarmee hebt u uw schoenen altijd binnen handbereik terwijl de beschikbare diepte toch op een onopvallende en doeltreffende manier wordt benut. Trek gewoon het legvlak met uw geordende schoenen naar voren voor een volledig overzicht van uw waardevolle verzameling. Leef u uit en kies welk paar schoenen u wilt dragen!

schoenen opbergen op maat camber

Een hangroede enkel en alleen voor de schoenen in uw dressing

U bent de gelukkige eigenares van een prachtige collectie laarzen dus u bent op zoek naar een geschikt opbergmeubel dat groot genoeg is voor die laarzen. Gedaan met die berg vervormde laarzen helemaal achter in uw kleerkast. Draag er zorg voor en hang ze aan een op maat ontworpen hangroede! Laarzenhangers zijn een slim en handig idee dat zeker in de smaak valt bij modebewuste dames.

schoenen opbergen op maat camber

Aparte compartimenten

Als u uw favoriete schoenen extra in de kijker wilt zetten en ze tegelijkertijd op een praktische manier wilt ordenen, dan zijn aparte compartimenten een ideale oplossing op maat. Elk prachtig paar schoenen krijgt zo een eigen plekje!

 Legvlakken

Bij een uitgebreidere schoenencollectie kunt u ook opteren voor een oplossing met legvlakken op maat. U kunt dan kiezen voor legvlakken met verschillende hoogtes om de opbergruimtes aan te passen aan de hoogte en het type van uw schoenen. Een makkelijke en praktische oplossing!

schoenen opbergen op maat camber

“Gelieve bij het binnenkomen uw schoenen uit te trekken. Bedankt!”

Veel mensen trekken hun schoenen om hygiënische redenen liever meteen uit als ze hun huis binnenkomen. Maar zou het niet slimmer en mooier zijn om ze dan ook echt een eigen plekje te geven in plaats van ze te laten rondslingeren in een hoek van de hal? Daarom biedt Camber aangepaste opbergruimte op maat aan die wordt geïntegreerd in de vestiaire of op andere plaatsen in uw huis, zodat alle schoenen van uw gezinsleden allemaal op dezelfde plaats staan!

Zo ziet u maar, er bestaan allerlei tips op maat voor een efficiënte opbergruimte voor uw schoenen, aangepast aan uw wensen en behoeften. Neem gerust contact op met het team van Camber om uw wensen aan ons voor te leggen!