Oxide Rood: nieuwe trendkleur voor je kasten op maat 

Archiefkast Shelter Aalst

De bomen kleuren straks weer vijftig tinten rood en goud. De dagen worden donkerder maar binnen maken we het extra gezellig. Lichtjes, zachte dekentjes, heerlijke comfortfood en wat dacht je van een donkerrode tint voor nog meer sfeer? Met een sfeervolle kast op maat in onze nieuwe trendkleur Rood Oxide krijg je een echte eyecatcher in je woonkamer, bureau of slaapkamer.

Een stijlvol en cosy bureau als blikvanger

Is je bureau toe aan een make-over? Kies voor Oxide rood in combinatie met donker hout en een lichtere contrastkleur voor een sfeervol resultaat. Een mix die ongetwijfeld het gespreksonderwerp wordt tijdens je volgende online meeting met collega’s. De donkerrode kleur zorgt voor warmte en zachtheid terwijl de lichtere kleuren een frisse toets bieden. Hout voegt op zijn beurt een tijdloze elegantie toe zodat jij nog jarenlang met veel plezier aan de slag gaat in je home office op maat.

Maatkasten die klasse uitstralen met Oxide rood

Deze nieuwe warme kleur voor je kasten op maat is, net als zwart, een stijlvolle passe-partout kleur, maar net iets gedurfder. In elke ruimte van je woning zorgt Oxide rood voor een sfeervolle touch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dressing op maat of salonkast in Oxide rood? Of kies je voor een mooie tv-kast waar de combinatie wit en rood je filmavonden nog gezelliger maken? Ook in je boekenkast is het de uitgelezen tint om wat extra warmte te creëren en je boeken in de kijker te zetten.

Ben je overtuigd en wil jij ook een vleugje extra warmte en sfeer in je interieur met Oxide rood? Of ben je toch ook benieuwd naar onze andere kleuren? Onze interieurarchitecten ontvangen je graag in een van onze 20 showrooms. Maak online een afspraak en laat je inspireren door ons 100% Belgisch maatwerk.

Vraag een gratis offerte
Onze interieurarchitecten helpen je graag bij het realiseren van je project op maat.