Maatkasten in tijdloze kleuren zetten de toon in ons interieur

Klassiekers als wit en zwart blijven echte favorieten in onze woning. Het zijn kleuren die we op tal van manieren een eigen twist kunnen geven. Vandaag worden ze het liefst gecombineerd met warme houttinten voor het creëren van een warme en huiselijke sfeer.

Bovendien zorgen wit en zwart voor heel wat warmte in huis, in tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt. In combinatie met de juiste materialen en accessoires creëer je met deze kleuren juist een heel gezellig interieur. Eentje waar jij en je gezin zich thuis voelen en waar jullie volledig tot rust kunnen komen.

Zwart of wit, altijd een elegant resultaat

Wit zorgt voor een frisse touch en veel ruimtegevoel. De ruimte lijkt groter, versterkt de natuurlijke lichtinval en is makkelijk te combineren met andere elementen in je interieur. Heb je bijvoorbeeld bijzondere stukken die je graag in de kijker zet? Dan zit je helemaal goed met wit. Een somber interieur met zwart? Integendeel! Zwart zorgt in elke ruimte in huis voor karakter, intimiteit en sfeer. Bovendien contrasteert zwart mooi met de natuurlijke lichtinval die zo nog eens extra in de verf gezet wordt.

Florence
Interieurarchitect bij Camber

“Kleuren die vandaag het vaakst gekozen worden zijn wit of zwart, in combinatie met natuurlijke houttinten en -materialen.”

Natuurlijke materialen, zoals hout, toevoegen aan witte of zwarte maatkasten zijn op hun beurt de kers op de taart. Ze werken het geheel mooi af en brengen alles samen. Een combinatie waar velen vandaag voor kiezen.

Kasten op maat met een vleugje goud

Als we kijken naar de afwerking van de maatkasten zien we dat goudkleurige handgrepen steeds meer aan populariteit winnen. Een subtiele touch die wat meer textuur en glans toevoegt in elk interieur.

Florence
Interieurarchitect bij Camber

Goudkleurige elementen zorgen bij elk project voor wat meer glans.”

Of je nu kiest voor wit of zwart, goudkleurige handgrepen zijn in beide gevallen een perfecte match. Je voegt zo meer authenticiteit en persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Eerder een klassiek interieur? Of heb jij liever modern en strak maatwerk? Er is vast een gouden touch die bij je past.

  • Ronde goudkleurige handgrepen op de dressing van Sebastiaan en Caroline uit Ons huis/nieuw huis in Diepenbeek
  • Lade in bureaumeubel op maat bij Sebastiaan en Caroline uit Ons huis/nieuw huis in Diepenbeek
  • LED-verlichting in de dressing van de slaapkamer
  • Schuiven in maatkast in slaapkamer

Trends matchen met jouw interieur

Zelf ook verliefd op deze tijdloze trends en zin gekregen om je woning een upgrade te geven met maatkasten? Om het ontwerp te matchen met jouw eigen woning en stijl, is begeleiding en advies essentieel. Onze interieurarchitecten komen daarom altijd langs om een beter inzicht te krijgen in je woning én je wensen.

Florence
Interieurarchitect bij Camber

“Door de klant thuis te bezoeken, kunnen we hen gericht advies geven. Dat gaat dan bijvoorbeeld over de doorgang in een ruimte, de inrichting, hoe je het beste rekening houdt met de lichtinval…”

Ook een afspraak in onze showrooms is een must. Zeker als je zelf niet goed weet waar je moet beginnen. De verschillende ruimtes zijn een echte inspiratiebron en bezorgen je tal van nieuwe ideeën. Bovendien beschikt elke showroom over een atelierzone waar je de materialen en accessoires zelf kan zien en voelen. Zo stel je met de hulp en expertise van onze interieurarchitecten een moodboard samen dat bij jou en je woning past.

Moodboard showroom Dilbeek
Florence
Interieurarchitect bij Camber

“De atelierzone is belangrijk bij het ontwerpen van onze kasten op maat. Samen met de klant kiezen we hier voor de kleuren, materialen en accessoires die een echte meerwaarde gaan creëren voor het interieur en de woning van de klant.”

Maatwerk dat aan je wensen en behoeften voldoet begint altijd bij het luisteren naar wat de klant wil. Onze interieurarchitecten nemen dan ook graag de nodige tijd om jou beter te leren kennen en een goed beeld te krijgen van je woning en wat je nodig hebt. Dat is de eerste stapnaar een droominterieur op maat.