Cosy mood Comfort en persoonlijkheid voorop

Deze stijl zet comfort en persoonlijkheid voorop. In een cosy woning voel je je altijd thuis. Aardse tinten en materialen in combinatie met een vleugje vintage en nostalgie typeren deze interieurs waar je op je eigen manier volledig tot rust komt.

Cosy woning: waar comfort en karakter samenkomen

Het kleurenpalet in een cosy interieur bestaat uit warme en aardse tinten. En dat zijn ook tinten in een gedurfdere kleur zoals Oxide rood. Een cosy woning straalt namelijk heel wat persoonlijkheid uit want zo maak je je thuis nog gezelliger. Combineer dit met materialen zoals hout en rotan, zachte stoffen met verschillende texturen en afgeronde meubels die een nostalgische vibe uitstralen.

Hout en licht: basis elementen van een cosy interieur

Een zachte gloed maakt een cosy interieur compleet. Warm licht zorgt voor gezelligheid en rust. Die warmte vinden we terug in een materiaal als hout dat een onmisbaar element is voor deze woningstijl. Ook ruimte is essentieel om je goed te voelen en om comfort te creëren in huis. Kies een aantal unieke decoratiestukken die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Heb jij een voorliefde voor art deco of de roaring twenties? Haal dat dan naar binnen. Vintage stukken in warme kleuren en organische vormen maken je cosy interieur helemaal af.

Een cosy woning is bovendien functioneel, want ook dat is comfort. Voldoende en logisch ingerichte opbergruimte in elke kamer is een must. In al zijn eigenheid straalt een cosy interieur sfeervolle eenvoud uit en heeft alles zijn eigen plek.

Je eigen moodboard creëren?

Vertaal jouw unieke interieurstijl naar een moodboard op maat. Met de hulp van onze Moodboard Builder vertaal je jouw stijl naar een eigen mood en zet je eenvoudig de eerste stap naar je kasten op maat.

Ik creëer mijn moodboard

De Camber moods

Onze experts hebben verschillende interieurstijlen gecreëerd om jou te inspireren. Van modern tot klassiek, van landelijk tot minimalistisch, van cosy tot luxueus… Ontdek de unieke kenmerken van elke stijl en hoe zich dat vertaalt naar functionele kasten op maat.