Landelijke mood Natuurlijke materialen en kleuren

Velen hebben een voorliefde voor landelijke interieurs. Ze stralen rust uit die we associëren met het leven op het platteland, in het groen en weg van de stadsdrukte. De natuurlijke materialen en kleuren die deze stijl zo typeren ademen gezelligheid uit en zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt in een landelijk ingerichte woning.

Natuurlijke harmonie: landelijk wonen

Een landelijk interieur staat synoniem aan elegante eenvoud. De nadruk licht op zachte aardse kleuren en natuurlijke materialen. Tinten als beige, crème en taupe zetten de toon en vormen een warm geheel met hout, natuursteen, riet, wol en linnen. Ook de vormgeving draagt bij aan die knusse sfeer. Een parketvloer, zetels met sierlijke afgeronde vormen, kussens en plaids in hetzelfde kleurenpalet maken het huiselijke plaatje compleet.

Van natuur tot thuis: creëer een gezellige cocon met stijl

Ongecompliceerd en simpel, de natuurlijke materialen spreken voor zich. De decoratie die een vleugje persoonlijkheid toevoegt wordt rustig gehouden en vormt een elegant ensemble. Het zorgt voor extra huiselijkheid en verwijst op subtiele manier naar de natuur die we in een landelijk interieur op verfijnde wijze naar binnenhalen. Het is een stijl die zich bovendien moeiteloos aanpast aan je woning, of je nu op het platteland of in de stad woont. Iedereen kan van zijn thuis een gezellig cocon maken.

De absolute blikvanger die onmisbaar is in elk landelijk interieur? Een boekenkast. Een licht contrasterende zachte kleur zorgt ervoor dat de bibliotheek volledig tot zijn recht komt. De subtiele details zoals de planken in een iets donkerdere houttint en fijne handgrepen maken het af en zorgen voor een harmonieus en vooral sfeervol geheel.

Je eigen moodboard creëren?

Vertaal jouw unieke interieurstijl naar een moodboard op maat. Met de hulp van onze Moodboard Builder vertaal je jouw stijl naar een eigen mood en zet je eenvoudig de eerste stap naar je kasten op maat.

Ik creëer mijn moodboard

De Camber moods

Onze experts hebben verschillende interieurstijlen gecreëerd om jou te inspireren. Van modern tot klassiek, van landelijk tot minimalistisch, van cosy tot luxueus… Ontdek de unieke kenmerken van elke stijl en hoe zich dat vertaalt naar functionele kasten op maat.