Showroom Camber Brugge

 • Gebouw in Brugge
 • Elegante slaapkamer met dressing en brugkast en kasten in Brugge
 • Bureau op maat met kasten met afgeronde hoeken in Brugge
 • Op maat compacte studio met opklapbed groot bureau en ingebouwde boekenkast
 • Op maat bureau in kast met boekenkast en ladder in Brugge
 • Bibliotheek met dek kasten op maat
 • Ruim en uitnodigend interieur in Brugge
 • Op maat lichte en stijvolle dressing met eiland
 • Op maat witte en abrikoos kinderkamer met bureau in kast in Brugge
 • Op maat praktische berging voor huishoudapparatuur kasten
 • Vestiairekast op maat met zwart en hout kleuren
11
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Vernieuwde showroom met stijlvolle kasten op maat in Brugge

Droom je van een woning waar je al je spullen netjes kan opbergen in stijlvolle kasten op maat? Kom dan langs in onze Camber-showroom in het West-Vlaamse Brugge waar onze interieurarchitecten Fauve, Sophie en Friese je graag ontvangen om je te adviseren over de ideale opbergoplossingen en kasten op maat.

De showroom is ingericht met tal van ingenieuze én esthetische maatkasten voor elke ruimte in huis om jou te inspireren voor je eigen project. Onze ervaren interieurarchitecten nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar je interieurwensen en om jou een antwoord te bieden op al je vragen. Samen met jou maken ze een gepersonaliseerd ontwerp dat past bij je interieur én je gezin.

Een masterbedroom met dressing op maat om bij weg te dromen

Wil jij tot rust komen in een elegante slaapkamer met kleerkasten op maat? Laat je inspireren door de tijdloze en elegante combinatie van wit en zwart. De gouden accessoires voegen een vleugje glamour en luxe toe voor het ultieme hotelgevoel in je slaapkamer. De glazen deuren versterken het mooie kleurencontrast en het lichtspel tussen natuurlijke lichtinval in de ruimte en de ingewerkte ledverlichting in de maatkasten. Ontdek deze stijlvolle én optimaal ingerichte slaapkamer met dressing op maat in onze showroom in Brugge.

Laat je adviseren door onze Camber-experten

Wens je een afspraak bij je thuis? Onze interieurarchitecten komen met veel plezier langs om de ruimte die je wilt inrichten te bekijken en op te meten. Zo krijgen ze meteen een goed beeld over je interieur en levensstijl en kunnen ze gericht advies geven. Nadien nodigen we je graag opnieuw uit in de toonzaal in Brugge, waar jullie samen de offerte overlopen en de 3D-simulatie bekijken. Zo zie je meteen hoe je maatkast er kan uitzien in je interieur. In onze atelierzone kan je dan ook beslissen welke kleuren, materialen en accessoires deel zullen uitmaken van jouw kasten op maat. Met behulp van onze moodboard builder kan je op voorhand alvast enkele stijlen en kleuren uitproberen.

Eenmaal jouw ontwerp is goedgekeurd, komt onze finale opmeter Karen langs om de definitieve maten op te meten. Zij zorgt ervoor dat de maatkast perfect past in de ruimte. Vervolgens worden de verschillende onderdelen van de kast geleverd door ons eigen leveringsteam. En tot slot zorgen onze meubelplaatsers voor een nauwkeurige plaatsing en afwerking.

Onze showroom voor kasten op maat in Brugge is ook perfect gelegen in de buurt van Damme en Oostkamp. In West-Vlaanderen, kan je ook terecht in onze showroom in Kortrijk. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.