La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Brugge

  • showroom brugge
  • showroom brugge team interieurarchitecten
  • showroom brugge intérieur
  • showroom Brugge zwarte bureau op maat
4
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in Brugge

Droom je van een woning waar je al je spullen netjes kan opbergen, in stijlvolle kasten? Breng die droom in vervulling en kom eens langs in een Camber-showroom bij jou in de buurt.

In West-Vlaanderen kan je onder meer terecht in onze toonzaal met kasten in Brugge. De showroom is ingericht met tal van ingenieuze én esthetische opbergoplossingen. Onze ervaren interieurarchitecten staan voor jou klaar om je persoonlijk advies te geven en bieden jou een vrijblijvende offerte.

Onze tweede afspraak kan plaatsvinden bij jou thuis. De interieurarchitect van Camber komt de ruimte die je wil inrichten dan bekijken en opmeten. Nadien nodigen we je opnieuw uit in de toonzaal in Brugge, waar jullie samen de offerte overlopen en de 3D-simulatie bekijken. In de showroom kan je ook al onze stalen doornemen en beslissen welke kleuren en materialen je wil voor je kasten.

Onze showroom voor kasten op maat in Brugge is ook perfect gelegen in de buurt van Damme en Oostkamp. In West-Vlaanderen, kan je ook terecht in onze showroom in Kortrijk. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.