La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Strassen

  • Buitenaanzicht van de Camber showroom in Strassen, met nadruk op eigentijds ontwerp en op maat gemaakte opbergoplossingen
  • Portret van het interieurarchitectenteam van Camber, klaar om u te adviseren bij het creëren van functionele en esthetische leefruimtes.
  • Detail van de op maat gemaakte witte opbergruimte van Camber, voorzien van een elegante spiegel en geïntegreerde LED-verlichting.
  • Luxe slaapkamer met een combinatie van zwart en hout, met op maat gemaakte opbergruimte boven het bed en aan de zijkanten.
  • bibliotheek op maat en tv-meubel op maat
  • Foto van een schattige op maat gemaakte kinderopbergruimte met roze accenten, ontworpen voor een charmante en georganiseerde ruimte.
  • Op maat gemaakte U-vormige kleedkamer met een centraal eiland, biedt een elegante en praktische opbergruimte.
  • Op maat gemaakt wit opbergmeubel, uitgebreid en esthetisch, met originele cloud-vormige nissen.
  • Foto van het op maat gemaakte bureau met accenten van fjordgroen en hout, creëert een inspirerende werkruimte.
  • Afbeelding van de ateliertafel bij Camber, waar onze interieurarchitecten moodboards maken voor uw projecten.
10
Open van dinsdag tot en met vrijdag van 10u00 tot 18u30 en op afspraak.

Kasten op maat Strassen, Luxemburg

Wil je van je interieur een ordelijke en rustgevende plek maken, die je niet steeds hoeft op te ruimen? Denk dan aan de unieke maatkasten van Camber. Onze kasten op maat zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch! Kom eens langs in een Camber-showroom bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar maatkasten in Luxemburg? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom in Strassen. Tijdens je eerste bezoek zal één van onze ervaren interieurarchitecten luisteren naar jouw opbergbehoeften en noden voor je interieur. Wil je graag een dressing, of wil je de woonkamer graag gezellig en praktisch inrichten? Je kan al je wensen en noden bespreken!

Onze tweede afspraak kan plaatsvinden bij jouw thuis. Onze interieurarchitect komt dan de ruimte(s) bekijken en opmeten. Achteraf nodigen we je opnieuw uit in de winkel in Luxemburg, waar je de offerte kan overlopen en een 3D-simulatie zal ontvangen. In de showroom kan je ook al onze stalen ontdekken en beslissen welke materialen en kleuren je graag wil.

Onze showroom voor kasten op maat in Strassen is gemakkelijk bereikbaar. Maak nu een online afspraak in deze showroom.