La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Strassen

  • strassen showroom camber
  • strassen showroom camber
  • strassen showroom camber
3
Open van dinsdag tot en met vrijdag van 10u00 tot 18u30 en op afspraak.

Kasten op maat Strassen, Luxemburg

Wil je van je interieur een ordelijke en rustgevende plek maken, die je niet steeds hoeft op te ruimen? Denk dan aan de unieke maatkasten van Camber. Onze kasten op maat zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch! Kom eens langs in een Camber-showroom bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar maatkasten in Luxemburg? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom in Strassen. Tijdens je eerste bezoek zal één van onze ervaren interieurarchitecten luisteren naar jouw opbergbehoeften en noden voor je interieur. Wil je graag een dressing, of wil je de woonkamer graag gezellig en praktisch inrichten? Je kan al je wensen en noden bespreken!

Onze tweede afspraak kan plaatsvinden bij jouw thuis. Onze interieurarchitect komt dan de ruimte(s) bekijken en opmeten. Achteraf nodigen we je opnieuw uit in de winkel in Luxemburg, waar je de offerte kan overlopen en een 3D-simulatie zal ontvangen. In de showroom kan je ook al onze stalen ontdekken en beslissen welke materialen en kleuren je graag wil.

Onze showroom voor kasten op maat in Strassen is gemakkelijk bereikbaar. Maak nu een online afspraak in deze showroom.