#camberyourhome met een interieur op maat van vandaag en morgen  

kast boekenkast met bureau

Wat het leven ons ook brengt, we zijn voortdurend op zoek naar rust en stabiliteit. En hoe ouder we worden, hoe meer we verlangen naar een woning die aansluit bij onze levensstijl en veranderende leven.

Wat als je daar helemaal op voorbereid kan zijn dankzij een interieur op maat van vandaag én morgen met bijvoorbeeld een tijdloze wandkast op maat? Geef jezelf en je interieur de welverdiende rust met slimme opbergoplossingen op maat: zo haal je de kalmte en orde in huis waar je ook in de toekomst nog van geniet.

kast boekenkast met bureau

Thuis is de plek waar je tot rust komt

Thuis is een plek die rust biedt, waar tijd is voor wat echt telt. Een tijdloze plek die zich gemakkelijk aanpast aan elke situatie en mee-evolueert met de tijd. Waar je zowel gemakkelijk kan samenleven, tijd maken voor me-time en genieten van elk moment

Je interieur en woonruimtes krijgen met de tijd andere functies. Eerst een plaats voor speelgoed – later een plaats voor bureaumateriaal. Goed doordacht ontwerp gaat heel lang mee. Ga daarom voor tijdloze elementen afgestemd op je interieur, zoals bijvoorbeeld een kast met bureau die geschikt is voor elke fase in je leven.

Hét rustpunt doorheen je leven, dat is je thuis. Weken, maanden, jaren vliegen voorbij. Af en toe moet je stilstaan en genieten van de rust. Gebruik je tijd voor wat belangrijk is en niet om op te ruimen en tijd te verliezen door zaken te zoeken. Een woning met Camber kasten, dat is tijd maken voor wat echt telt. Dat is genieten van de rust en gezelligheid.

kast boekenkast met bureau

1 kast, 1001 functies

Tijdloos maatwerk dat een leven lang meegaat en waar alles een plaatsje krijgt. Daar staat Camber voor. Zo kan je je leven lang focussen op wat er op dat moment echt toe doet.

Een op maat gemaakte kast met bureau is er tijdens elke fase van je leven. Voor de jongste telg kan de boekenkast niet alleen gebruikt worden voor kinderboeken, maar ook voor het opbergen van speelgoed.

Jaren later kan je in alle rust thuiswerken aan een opgeruimd bureau met voldoende opbergruimte om in alle rust te focussen.

Later kan je de wandkast dan weer gebruiken om alle souvenirs van je mooiste reizen in de kijker zetten. Bovendien is het ook een aangename plek om te genieten van een goed boek. Kortom: een tijdloze wandkast die je helpt rust te creëren doorheen de jaren van je leven, dankzij de voldoende opbergruimte.

Verandert je interieurstijl doorheen de jaren? Dat vormt geen probleem met deze tijdloze maatkast. Je kan de wandkast perfect decoreren volgens jouw smaak en de nieuwste trends.

  • wandkast met bureau nis op maat
  • wandkast met bureau
  • wandkast met bureau nis op maat
  • wandkast met bureau lade op maat
  • wandkast met bureau
  • wandkast met bureau schaal op maat
  • wandkast met bureau nis voor boeken
  • witte wandkast met bureau
  • wandkast met bureau nis op maat camber

Thuiswerken en kleiner wonen

Intussen gebruiken we onze woning al een tijdje een tikkeltje anders. Werken en wonen vloeien in elkaar over, soms zelfs in dezelfde ruimtes. Precies daarom zijn we vandaag meer dan ooit op zoek naar rust en sereniteit. Die rust kan je creëren met deze tijdloze kast met bureau. Een opgeruimde woning betekent namelijk orde en rust in je hoofd.

Het is daarom belangrijk om genoeg opbergruimte te hebben, zodat je je na de werkuren kan focussen op datgene wat echt telt. Sterker nog, het is zelfs essentieel om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Je verlangt naar een woonkamer waar je de gezelligste momenten beleeft met de kinderen, een home office waar je in alle rust kan werken, een boekenkast die tussen de regels van je favoriete boek leest, …

kast boekenkast met bureau

Daarnaast neemt de oppervlakte van onze huizen al jaren af. We beseffen dat elke vierkante meter telt en moeten op zoek gaan naar manieren om iedere ruimte ten volle te benutten.

Heb je thuis geen ruimte op overschot, maar wil je wel meer opbergruimte creëren? Steeds meer mensen kiezen voor multifunctionele opbergruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een kast met uitschuifbaar bureau in je woonkamer, dat je makkelijk kan dichtschuiven na de werkuren als er bezoek over de vloer komt.

 

wandkast met bureau

Maak je interieur klaar voor de toekomst

Wil je je interieur futureproof maken, met een project op maat van vandaag en morgen? Heb je een kinderwens of staan je kinderen juist op het punt om hun vleugels uit te slaan? Onze interieurarchitecten helpen je om helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jekinderkamermeegroeit met je kinderen. Of maak van je dressing een multifunctionele ruimte door er een opklapbed te plaatsen voor de kleinkinderen.

De keuze van je materialen is daarbij erg belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde muur die je makkelijk kan herschilderen, in combinatie met een neutrale en klassieke inbouwkast. Zo bouw je in geen tijd een kinderkamer om tot een multifunctionele en tijdloze ruimte.

wandkast met bureau

1 wandkast, 3 moods: Play, Work, Zen

Over interieurstijl gesproken, onze interieurarchitecten stelden drie verschillende moodboards samen voor deze tijdloze wandkast: play, work en zen mood. Het eerste moodboard, play mood, bestaat uit zachte, speelse en kleurrijke materialen. De wandkast zal je dus een instant opgewekt en vrolijk gevoel geven.

Work mood combineert gezelligheid en levendigheid dankzij zijn sobere en warme tinten. Met andere woorden, het vormt de perfecte balans tussen je werk en privé. Het zorgt voor de nodige energie wanneer je aan het werk bent, en de gewenste gezelligheid wanneer je tot rust wil komen.

Het derde moodboard, zen mood, schept meteen een gezellige mood dankzij de bruine tinten en groene accenten. De wandkast maakt van de ruimte de perfecte plek om te genieten van een goed boek en een koffietje.

Advies op maat van je interieur

Je interieur vernieuwen is een investering op lange termijn. Met de hulp van onze interieurarchitecten krijgen je ruimtes niet zomaar een nieuwe functie. Ze krijgen ook een logische flow, waardoor opruimen vanzelf gaat en je dagelijkse leven er makkelijker op wordt. Zo leeft en evolueert je woning met je mee.

Door een beroep te doen op een interieurarchitect, doe je in de eerste plaats een beroep op de externe en neutrale visie van iemand die jouw woning voor het eerst ziet. Die frisse kijk op je interieur blijkt een echte meerwaarde te zijn voor de visie op de inrichting van jouw woonst en de keuze van de afwerking (materialen, kleuren…). Bovendien verstrekken interieurarchitecten deskundig en professioneel advies. Bij Camber zijn ze gespecialiseerd in een zo persoonlijk mogelijke aanpak van jouw project. Op basis van de ideeën en wensen van de klant stellen ze de meest geschikte én esthetische oplossing voor. Bij het ontwerp van de kasten laten ze je mee genieten van al hun technische kennis en ervaring.