#camberyourhome en geniet van een warm winter-interieur

tv-meubel-op-maat-woonkamer-camber

De klok draaide een uurtje terug, de rekken raken stilaan gevuld met kerstdecoratie en het weer nodigt uit om lekker in ons nest te vertoeven. Het startschot voor de eindejaarsperiode is officieel gegeven. Gelukkig zien we letterlijk het licht aan het eind van de tunnel en blikken we vooruit op een helder najaar vol warmte en gezelligheid. Als specialist in kasten op maat, weten we dat een tv-meubel op maat de sfeermaker van een ruimte is en houden we rekening met de laatste trends voor een prachtig winter interieur.

De woonkamer inrichten als een warme en gezellige plek om te vertoeven tijdens de winter is onze prioriteit. Laat het eindejaar vol gezelligheid en warmte maar komen!

tv-meubel-op-maat-woonkamer-camber

De woonkamer: het warme hart van je woning

Een tv-meubel is meer dan ooit een multifunctioneel meubel dat verschillende gedaantes aanneemt. Het fungeert als multimedia meubel of boekenkast, zelfs als functioneel meubel waarin een bureau of leeshoek wordt geïntegreerd. Het staat als centrale gast in je woonkamer garant voor gezellig samenzijn en vormt een geheel met de stijl van de leefruimte.

Je woonkamer inrichten met maatkasten betekent dus dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte en dat het een warme plek wordt voor ieder gezinslid.

tv-meubel-op-maat-woonkamer-camber

Maatwerk dat oplicht in je winter interieur

Iedereen… én alles krijgt een plekje! Zo sturen de trends vandaag richting de juiste ingebouwde en indirecte verlichting in je maatkast om je decoratie in de kijker te zetten en zo de ultieme sfeer van je woning en huiskamer te bepalen. Je woonkamer inrichten met maatkasten is de eerste stap om de rust en gezelligheid binnen te halen, warme en zachte verlichting voorzien is de volgende stap.

 

tv-meubel-op-maat-woonkamer-camber

Camber houdt rekening met de nodige opbergruimte, maar creëert telkens een knappe setting op maat van jouw woning en behoeftes, onder andere door de ingebouwde verlichting. Een wandkast (boekenkast, tv-meubel…) kan dan ook deel uitmaken van het lichtplan van je woning, door een doordacht ontwerp van onze interieurarchitecten. Want geef toe, televisiekijken of samen vertoeven in de sfeer die de maatkasten en de ingebouwde ledverlichtingcreëren in je winter interieur, is pas gezelligheid ten top.

tv-meubel-op-maat-woonkamer-camber

Op maat van jouw mood

Wil je je woonkamer inrichten met een maatkast waar het speelgoed van de kinderen in past? Wil je een lade toevoegen om je warmste dekentjes in op te bergen? Wil je graag een plek om je decoratie en lievelingsboeken tentoon te stellen? Dankzij maatwerk realiseren we al je wensen.

interieur-camber-inspiratie-moodboard

Samen met Camber je woonkamer inrichten, dat is ook samen de perfect sfeer in en rond de maatkasten creëren voor de gezelligste winter. Met jouw persoonlijke woonstijl en wensen in het achterhoofd stellen onze interieurarchitecten een persoonlijk moodboard samen voor je winter interieur. Ga je voor een donker of toch voor een licht materiaal ? Aan jou de keuze! Laat je inspireren en combineer onze ledverlichting en onze warme materialen voor een gezellig en samenhangend geheel.

We stelden al enkele moodboards samen om er dit jaar een warme en knusse winter van te maken. Warme en neutrale tinten staan centraal samen met zachte natuurlijke materialen.

interieur-camber-inspiratie-moodboard-warm
interieur-camber-inspiratie-moodboard

Krijg je het al helemaal warm van onze moodboards en wil je je woonkamer inrichten als een gezellige en rustgevende plek voor het hele gezin? Maak een afspraak in je dichtstbijzijnde Camber showroom en geniet van een gezellig interieur. Onze interieurarchitecten geven je advies en realiseren graag een vrijblijvende offerte op maat.

Tv-meubel op maat Camber wand