Sarah nelissen Camber

Sarah Nelissen,
aka “Haaikie”

Sarah Nelissen, bekend als “Haaikie” op Instagram, is een hippe #momfluencer die graag haar kroostrijke gezinsleven deelt met haar volgers. Samen met haar man Wouter en vier zonen, Lux, Julius, Maurice en Marlo, woont ze in een gerenoveerde woning in Antwerpen.

Een groot gezin en dus zijn extra opbergruimte en een optimale inrichting heel belangrijk. Omdat er niet voldoende slaapkamers in huis zijn voor elke zoon, heeft Sarah voor een tweede keer Camber gecontacteerd om een kinderkamer optimaal en slim in te richten. Ontdek, van start tot einde, hoe we de kinderkamer van Julius en Maurice hebben omgetoverd in een praktische & prachtige jongenskamer.

EPISODE 1

Opbergnoden en eerste ontwerp

Ontdek hier hoe de kinderkamer er vooraf uitzag en hoe onze interieurarchitecte Nikki de exacte opbergproblemen- en noden ontrafelt. Ze analyseert de ruimte, geeft deskundig advies en meet vervolgens de ruimte en de verschillende voorwerpen op die een plaatsje zullen krijgen in de maatkasten. Vervolgend nemen we je mee naar de showroom in Schoten, waar Sarah voor het eerst het ontwerp en de 3D-simulatie te zien krijgt.

Ontdek hier

EPISODE 2

Levering, plaatsing & afwerking

In deze episode ontdek je hoe het project tot leven wordt gebracht bij Sarah thuis. Nadat alles is geleverd en geïnstalleerd door onze teams, kunnen Sarah en de jongens genieten van hun nieuwe Camber-kast op maat. Van een geslaagde make-over gesproken!

Episode 2: Sarah ontdekt het ontwerp voor de kinderkamer op maat
Het moodboard van Sarah

Stijlvolle kinderkamer

Interieurarchitect Nikki stelde een moodboard samen voor de wandkast in de kinderkamer van Sarah. Ze brachten zachte, speelse en kleurrijke materialen samen om een instant opgewekte, vrolijke en tegelijk rustgevend mood te creëren. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek binnenkort in aflevering 3 van Camber-Personality.

Ontdek ook

Daniela Prepeliuc

Bekijk het project