La navigation sur ce site n'est pas optimisée pour votre navigateur

Veuillez utiliser une version récente de Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari ou Microsoft Edge pour profiter au mieux de l'expérience.

Trouver un navigateur moderne

Showroom Camber Dilbeek

  • showroom camber dilbeek
  • showroom camber dilbeek
  • Camber showroom Dilbeek
3
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in Dilbeek

Wil je je woning graag slim inrichten om zoveel mogelijk plaats te besparen? Dan is maatwerk onmisbaar! In de provincie Vlaams-Brabant kan je onder meer terecht in onze showroom in Dilbeek voor advies op maat.

Kom langs en ontvang een vrijblijvende offerte voor kasten op maat. Onze interieurarchitecten luisteren met plezier naar al je wensen en bespreken jouw project op maat. In onze toonzaal kan je ook alle mogelijkheden ontdekken voor de woonkamer, slaapkamer, en alle andere ruimtes in huis! Na je bezoek droom je gegarandeerd van je eigen stijlvolle dressingroom.

Klaar om die droom te realiseren? Dan plannen we een tweede afspraak in, die kan plaatsvinden bij jouw thuis. De interieurarchitect komt dan de ruimte(s) bekijken en opmeten. Eens het ontwerp af is, nodigen we je opnieuw uit in de showroom in Dilbeek. We bespreken dan de plannen, wijzigen eventueel bepaalde zaken en kiezen de materialen. Je ontvangt achteraf ook een offerte en 3D-simulatie van hoe de kasten op maat eruit zullen zien in jouw interieur. Na deze afspraak is alles klaar om aan de slag te gaan!

Onze showroom voor kasten op maat in Dilbeek is ook perfect gelegen nabij Brussel en Aalst. Je kan in de provincie Vlaams-Brabant ook terecht in onze showroom te Leuven. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.