Showroom Camber Dilbeek

  • Camber Showroom Dilbeek Gebouw Building
  • Camber Showroom Dilbeek Kinderkamer met pastelkleuren blauw boven bed opbergoplossingen studeerplek ingebouwd bureau planken open nis strak elegant georganiseerd functionneel moderne praktisch stijlvol
  • Camber Showroom Dilbeek Grote geopend dressing gestructureerde inloopkast met planken, lades en hanggedeeltes in donker hout strak elegant georganiseerd functionneel moderne praktisck stijlvol Ik zie een ruime en goed georganiseerde kledingkast met donkerhouten structuren. Er zijn verschillende secties: open planken voor gevouwen kleding, een gedeelte met hangers voor overhemden en jassen, en glazen lades voor accessoires, wat zorgt voor een makkelijke visualisatie van de inhoud. Opslagdozen zijn bovenaan geplaatst voor minder gebruikte items. De ingebouwde verlichting bovenaan de kasten benadrukt de kleding en creëert een warme sfeer
  • Camber Showroom Dilbeek Brugkast op maat Ik zie een slaapkamer met een rustgevende en moderne uitstraling. Een tweepersoonsbed met een licht houten hoofdeinde en wit beddengoed staat centraal in de kamer. Aan de linkerkant is er een reeks open witte planken, sommige ingebouwd in de muur en andere uitstekend, waardoor er ruimte is voor decoratie en opslag. Er is ook een klein zwart nachtkastje dat past bij het donkere kleurenpalet van de kasten. Rechts van het bed staat een grote kledingkast met schuifdeuren in antracietgrijs die veel opbergruimte biedt. De kamer wordt verlicht door inbouwspots in het plafond, en een groot raam laat veel natuurlijk licht binnen. Op de vloer voegt een licht houten parket warmte toe aan de ruimte.
  • Camber Showroom Dilbeek Bureau op maat moderne en strakke thuiswerkplek. Er is een groot wit bureau met een computerscherm dat aan een verstelbare arm bevestigd is, en een ergonomische zwarte bureaustoel. Naast het bureau staat een vergadertafel met twee moderne stoelen bekleed met beige stof. Boven het bureau hangen glazen hanglampen. Aan de rechterkant staat een houten boekenkast met open vakken waarin boeken, een wit beeldje en andere decoratieve objecten tentoongesteld worden. Op het bureau leunen kaders tegen de muur met afbeeldingen van interieurdesignprojecten. De vloer is van licht hout, wat warmte toevoegt aan de ruimte open nis planken elegant georganiseerd functionneel moderne pratkisch stijlvol
  • Camber Showroom Dilbeek oonkamer met TV meubel op maat elegante leefruimte met een grote wandmeubelopstelling. Aan de linkerkant is er een open donkerhouten boekenkast met planken waarop boeken en decoratieve items staan. In het midden is er een laag meubel met schuifdeuren in donkerhout die waarschijnlijk extra opbergruimte verbergen. Boven dit meubel is een ingebouwde televisie, geflankeerd door meer opslagruimte, inclusief planken waar enkele boeken en een sculptuur staan. Rechts is er een glazen vitrine met glazen en karaffen. Onderaan zijn er witte kastdeuren die langs de muur lopen. Een moderne vaas met droogbloemen staat op een donkerhouten bank, wat een decoratief element toevoegt aan het geheel. pratisch functionneel stijlvol moderne praktisch strak elegant
  • Camber Showroom Dilbeek Bureau op maat elegant georganiseerd strak functionneel moderne praktisch stijlvol moderne bureau te zien met een licht houten blad ondersteund door zwarte metalen poten, uitgerust met een zwart beeldscherm, een zakelijke telefoon en een bureaulamp. Naast de bureau staat een zwarte ergonomische bureaustoel. Aan de muur achter de bureau hangen drie donkere houten planken waarop verschillende decoratieve objecten staan, zoals glazen potten, boeken en een vaas met gedroogde tarwestengels. Rechts zijn er hoge kasten met witte deuren te zien, die extra opbergruimte lijken te bieden. Er zijn ook twee witte stoelen met houten poten geplaatst rond een kleine tafel, wat een ruimte creëert voor vergaderingen of pauzes.
  • Camber Showroom Dilbeek Zwarte kasten op maat slaapkamer zorgvuldig ingerichte slaapkamerruimte met diverse meubels en opbergmogelijkheden. Links zijn witte ingebouwde planken aan de muur met verschillende decoratieve voorwerpen zoals een wit ovaal sculptuur, stapels stenen en een vaas. Een zwarte kast staat gedeeltelijk open en toont hangende overhemden, planken met lakens en handdoeken, en laden voor kleinere accessoires. Aan de voet van de kast zijn boeken gestapeld. Het bed is voorzien van een ingebouwd licht houten hoofdeinde dat doorloopt op de rechter muur, waar bovenkasten in hetzelfde lichte hout te zien zijn elegant stijlvol prakitsch functionneel georganiseerd
  • Camber Showroom Dilbeek Moodboard builder
9
Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u00 tot 18u00 en op afspraak.

Kasten op maat in Dilbeek

Wil je je woning graag slim inrichten om de ruimte optimaal te benutten? Dan is maatwerk onmisbaar! In het Vlaams-Brabantse Dilbeek ontvangen onze interieurarchitecten Antoni, Fee, Kimberly en Margot je graag voor advies op maat.

Wens je graag een offerte voor de (her)inrichting van je interieur? Maak een afspraak in de showroom en ontvang een vrijblijvende offerte. Onze interieurarchitecten nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar je interieurwensen. Ze begeleiden jou bij het maken van een moodboard en gaan vervolgens samen met jou aan de slag met een volledig gepersonaliseerd ontwerp voor jouw maatkasten. In de showroom ontdek je bovendien tal van opbergmogelijkheden voor de dressing, woonkamer, slaapkamer en alle andere ruimtes in huis!

Kies voor een stijlvolle open dressing met donkere houttinten

Laat je inspireren door onze ruime, stijlvolle open kledingkast met eiland in Dilbeek. Hangruimte, lades, legvlakken … Elk kledingstuk en accessoire krijgt een logische plek zodat jij altijd het overzicht bewaart. En wat vind je van onze nieuwe Casella houttint in combinatie met ingewerkte lichtstrips? Laat je in onze showroom inspireren door deze dressing die stijl en een vleugje glamour uitstraalt.

Een landelijke kinderkamer die meegroeit

Kan de slaapkamer van je kind een opfrisbeurt gebruiken? En hou je wel van die tijdloze landelijke stijl? Dan kan deze slaapkamer je vast inspireren. De eyecatcher? Het handige uitklapbed zodat er altijd voldoende speelruimte is. De ruime kledingkast zorgt op zijn beurt voor voldoende opbergruimte in de kinderkamer. En dankzij de klassieke mix van wit met een lichtere houttint geniet je kind vandaag én morgen van een kamer op maat.

Geïnspireerd om je eigen interieurdroom te realiseren na je eerste bezoek? Dan plannen we een tweede afspraak in. Die kan plaatsvinden bij jou thuis. Waarom? Zo komt onze interieurarchitect meer te weten over je interieur en levensstijl en krijg je nog beter advies voor je kast op maat. En ook jij kan op een heel concrete manier aangeven wat voor jou echt belangrijk is. Eens het ontwerp af is, nodigen we je opnieuw uit in de showroom in Dilbeek. Dan bespreken we de plannen, bekijken we de verschillende accessoires en kiezen de materialen in de atelierzone. Je ontvangt achteraf ook een offerte en 3D-simulatie van hoe jouw kasten op maat eruit zullen zien in jouw interieur. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp en de offerte? Dan gaan onze teams aan de slag om jouw interieurdroom waar te maken!

Onze showroom voor kasten op maat in Dilbeek is perfect gelegen nabij Brussel en Aalst. Is Dilbeek wat ver voor jou? Dan kan je ook terecht bij onze interieurarchitecten in Leuven, Sint-Pieters-Woluwe of Ukkel. Maak nu een online afspraak in je dichtstbijzijnde showroom.