#camberyourhome en ga voor de gezelligste winter

warm interieur met opbergruimte op maat van Camber bibliotheek

We brengen opnieuw heel wat tijd door in huis. Er staat ons dan ook een cosy eindejaarsperiode te wachten. Maak deze  momenten extra gezellig! Zorg ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Dit is een goed moment om na te denken over wat er echt toedoet als het gaat om je interieur. Waar breng je de meeste tijd door? En welke ruimte kan je anders indelen, zodat ze beter bij je past? 

warm interieur met opbergruimte op maat van Camber bibliotheek

Deel mooie momenten in een knusse woonkamer

Ook al ben je veel thuis, betekent dat niet altijd dat je ook veel tijd met je gezin doorbrengt. De eindejaarsperiode geeft je de kans om qualitytime nog waardevoller te maken. Nestel je samen in de zetel, zoek een leuke kerstfilm of klassieker uit en geniet met z’n allen van een toffe filmavond. Maak er een onvergetelijk moment van en wie weet, wordt het zelfs een jaarlijkse traditie?

Wil je je woonkamer nog gezelliger maken? Warm licht kan wonderen doen. Zet bijvoorbeeld een mooie lamp op de kast of ga voor een tv-meubel met geïntegreerde ledverlichting. En natuurlijk mag de kerstverlichting niet ontbreken, dus haal die lichtslinger maar boven!

warm interieur met opbergruimte op maat van Camber bibliotheek

Waarom wachten tot het laatste moment om de magie van kerst in huis te halen? Geef je woonkamer een feestelijke toets: Hang decoratie op in huis en versier de kerstboom iets vroeger dan anders. Sfeer verzekerd!

Zorg voor rust in je hoofd en koppel het nuttige aan het aangename. Hou samen met je kinderen een grote kuis in hun speelgoed. Schenk spullen waar je kinderen te oud voor zijn aan een goed doel. Je zal er deze feestdagen heel wat kleintjes blij mee maken. Bovendien krijg je er zelf weer wat opbergruimte bij. Handig, want zo kunnen jij en de kinderen een logische en gemakkelijke manier vinden om op te ruimen. Win-win!

warm interieur met opbergruimte op maat van Camber bibliotheek

Kom tot rust in je cocon

Heb je deze winter extra tijd? Gun jezelf wat me-time om dingen te doen die je echt gelukkig maken. Kruip onder een heerlijk warm dekentje in de woonkamer of slaap eens lekker lang uit. Geniet van de kleine dingen!

Misschien is een knus leeshoekje wel iets voor jou? Maak er je eigen plekje van, waar je helemaal tot rust kan komen. Stof je boeken af, rangschik ze op categorie en tover je boekenkast om tot deeyecatcher van je interieur. Je zal nóg meer zin krijgen om in je boeken te duiken.

Je kan je vrije tijd ook gebruiken om iets nieuws bij te leren of om oude hobby’s weer op te pakken. Zijn de kinderen uit hun speelkamer gegroeid? Maak er eenmultifunctionele ruimtevan, waar je je hobby kan beoefenen. Zo kan je elk plekje in huis volledig benutten.

warm interieur met opbergruimte op maat van Camber bibliotheek

Vind nieuwe manieren om je huis op orde te houden

Wist je dat eenopgeruimd interieurrust in je hoofd brengt? Het werkt als het ware therapeutisch. Heb je wat tijd over, dan loont het dus zeker de moeite om bijvoorbeeld jedressingeen make-over te geven. Houd het simpel en praktisch, zo kan je jezelf makkelijk nieuwe gewoontes aanleren. Bewaar items die je vaak draagt bijvoorbeeld op een plek waar je snel bij kan.

Gebruik de techniek van 3 bewegingenvoor alle voorwerpen die je regelmatig nodig hebt.  Zorg dat ze altijd binnen handbereik liggen, in maximum 3 bewegingen.

Kan je woonkamer, leeshoek, speelkamer, dressing of een andere ruimte in huis wel een upgrade gebruiken? Onze interieurarchitecten staan voor je klaar met advies op maat!

promo-eindejaarsactie-winter-interieur-camber

Krijg je het al helemaal warm en wil je je woonkamer inrichten als een gezellige en rustgevende plek voor het hele gezin? Maak een afspraak in je dichtstbijzijnde Camber showroom en geniet van onze eindejaarsactie! Onze interieurarchitecten geven je advies en realiseren graag een vrijblijvende offerte op maat.