TV reportage: een georganiseerd huis dankzij maatwerk

Mevrouw heeft haar huis 2 jaar geleden laten bouwen. Ze had tijdelijk wel wat kasten, kapstokken of andere opbergsystemen maar dat pastte niet bij haar. Ze was op zoek naar oplossingen om haar interieur gemakkelijker te organiseren en ordelijk te houden. Ze deed hiervoor beroep op Camber.

"Ik heb met mijn buren gesproken. Zij hadden net een bergingkast van Camber laten plaatsen. Ik dacht toen: dat wil ik ook hebben! ”

Voor onze klant is het heel belangrijk dat alles er netjes bijligt en opgeborgen is. Ze heeft een zeer drukke job, dus als ze thuiskomt, wilt ze op haar gemak zijn.

Vestiaire, de eerste stap naar een opgeruimd huis!

De inkomhal is vrij klein. De klant was dus op zoek naar een inrichting op maat zodat ze van haar vestiaire een ordelijke plek kon maken. Een vestiairekast met open en gesloten delen was dan ook de ideale oplossing om te vermijden dat er overal jassen, schoenen en sjaals zouden rondslingeren.  

“Als mijn zoon thuiskomt, kan hij direct zijn jas ophangen en zijn schoenen wegzetten. Vroeger kwamen ze wel eens verspreid in de woonkamer of op de grond terecht. Met het opbergsysteem van Camber heeft hij geen rem meer om zijn gerief op de juiste plaats te leggen."

Een georganiseerde berging

Een goed georganiseerde berging is belangrijk om tijd te winnen, ook volgens onze klant.

"Vroeger moest ik mijn was op de eetkamertafel opplooien. Maar de interieurarchitect van Camber heeft mij een handige oplossing voorgesteld: een uittrekbaar legvlak in mijn bergingkast. Nu kan ik mijn was onmiddellijk opplooien. Een simpele tip waarmee ik veel tijd win. ”

Resultaat: alles heeft een vaste plek en is netjes opgeborgen in de kast.

Een praktisch ingerichte dressing

Ook over de dressing is nagedacht om zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Er is gekozen voor een open dressing, met verschillende oplossingen op maat om het opbergen gemakkelijker te maken: verschillende hangroedes, een uittrekbaar legvlak voor het opplooien van haar kledij en meerdere uittrekbare legvlakken voor een gemakkelijke toegang tot al naar schoenen.

En u? Wilt u uw leven ook gemakkelijker maken?
Aarzel niet om onze showrooms te bezoeken voor een gesprek met onze interieurarchitecten of om een offerte aan te vragen!

Vraag een vrijblijvende offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen