Batibouw 2020: oplossingen op maat voor een optimaal wooncomfort met Camber

De 61e editie van Batibouw vindt dit jaar plaats van 29 februari tot en met 8 maart 2020. Camber nodigt u graag uit aan Stand 317 in Hal 6 in Brussels Expo. De grote uitdaging van dit jaar zal zijn om te voldoen aan de steeds groeiende vraag om elke cm² te benutten. Bezoek onze stand en ontdek onze oplossingen voor slimmer en compacter te gaan wonen.

Geen trend maar een levensstijl

Het is een feit dat de bewoonbare oppervlakte van onze woningen steeds kleiner wordt. Het optimaal benutten van ruimte wordt dus steeds belangrijker en geeft aanleiding tot nieuwe noden en gewoonten. Daarom wil Camber iedereen inspireren en een oplossing op maat aanbieden. Hierbij wordt niet enkel rekening gehouden met de beschikbare plaats, maar ook met de gewoontes en levensstijl van de klant.

Multifunctionaliteit staat centraal! Zo kan u in plaats van meerdere meubels met verschillende doeleinden in dezelfde ruimte te plaatsen, even goed kiezen voor één multifunctionele kast. Een voorbeeld nodig? Deze wasruimte doet ook dienst als bureau en vestiaire door een werkblad te combineren met kasten en ruimte voor huishoudapparaten. Of wat denkt u van een praktisch opklapbed als oplossing om de ruimte niet te overladen met een bed en deze in een vingerknip om te toveren tot een logeerkamer? Praktisch en plaatsbesparend!

Beleef Camber

Camber krijgt een centrale plaats op Batibouw. Het bedrijf stelt er oplossingen op maat voor in levensechte woonruimtes. Zo kunnen bezoekers zich een goed beeld vormen van hun toekomstige dressing, droomslaapkamer of ideale wasruimte.

Een prachtige dressing van bijna 25 m²

Wie heeft nog nooit gefantaseerd over dé droomdressing? Ontdek onze grote open dressing, u vindt er werkelijk alles! Lades met compartimenten voor uw accessoires, voor al uw outfits, speciale opbergruimtes voor uw mooiste schoenen en zoveel meer.
Kortom, een plek voor al uw kleren! De droom van iedere vrouw ... en man! 

Een boekenkast om bij weg te dromen. Ontdek onze multifunctionele boekenkast!

Camber ziet het groots! U kunt er de mooiste boekencollecties terugvinden, maar er is meer! Want uw boekenkast dient toch niet enkel om uw boeken in te plaatsen, toch? U kunt er ook uw mooiste decoraties uitstallen en er zelf een kleine bureauhoek creëren. Mogelijkheden genoeg! En hoe ziet uw droombibliotheek eruit?

TV-meubilair voor gezellige avonden met vrienden en familie

De woonkamer is de ruimte waar het dagelijkse gezinsleven zich afspeelt en moet op een intelligente en creatieve manier ingericht zijn. Onze tip: de televisie verdwijnt achter een schuifpaneel zodat u ongestoord kunt genieten van uw momenten samen!

Een vestiaire waar alles zijn plekje heeft.

Op onze stand zult u ook diverse oplossingen ontdekken voor een ordelijke inkomhal. Een handige vestiaire met opbergruimte voor uw jassen, schoenen en sjaals. Met een vestiaire op maat van Camber, komt u in alle rust thuis.

De professionals van Camber, een service van A tot Z

Op de stand van Camber vindt u ook het Camber Lab, een inspiratiezone waar u onze interieurarchitecten kunt ontmoeten. Zij kunnen u verderhelpen met advies en ideeën met behulp van foto’s op het Camber moodboard. Ook door u accessoires, diverse afwerkingen en opbergmogelijkheden te laten zien, kunnen zij u op weg helpen. Tot slot krijgt u ook de kans om uw eigen brochure op maat te ontwerpen zodat u thuis in alle rust verder kunt nadenken over uw droominterieur!

Camber in de Inspiratie Zone van Batibouw

Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan de Inspiratie Zone van Batibouw in Paleis 4. In een slim ingerichte studio vindt u een praktisch ingerichte vestiaire in black industrial style en in de eengezinswoning staat onze authentieke, rustieke dressing in notenlaar. Beleef de Camber experience!

Aarzel niet om ons te bezoeken op Batibouw, een afspraak te maken in één van onze showrooms of een offerte aan te vragen op onze website!

Vraag een offerte aan onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen