Een jaar in het teken van vernieuwing

Vernieuwing showrooms Camber

In 2023 openden we onze 20e showroom in Charleroi , een mijlpaal. Daarnaast kregen verschillende toonzalen een upgrade om onze klanten nog meer te inspireren met duurzaam Belgisch maatwerk. Zo werden de showrooms van Waver, Stockel, Leuven, Strassen, Dilbeek en Brugge stuk voor stuk in een nieuw jasje gestoken.

Nieuwe maatkasten voor elke ruimte in huis, een vernieuwde atelierzone met nog meer kleuren en materialen… Creativiteit werd in alle opzichten nog meer naar voren geschoven. Onze interieurarchitecten tonen hoe je creatief kan omgaan met de beschikbare ruimte en hoe je met maatwerk alle kanten op kan.

Maatwerk volgens de laatste interieurtrends

Ook de laatste nieuwe interieurtrends kregen een plekje in onze showrooms. Op die manier tonen wij jou hoe je deze trends een eigen draai kan geven in je eigen woning.

In de showroom van Waver kreeg ons trendy Marokkaans roze een plek in de spotlight. Een zachte kleur die voor rust zorgt maar toch een speelse touch toevoegt aan je interieur. De maatkast zelf benut de hele wand zodat er niet alleen heel wat opbergruimte gecreëerd wordt maar ook een handige werkplek. Zit de werkdag erop? Dan sluit je de kast en is alles weer netjes.

Marokkaans roze

In Dilbeek werd een van de blikvangers een luxueuze open dressing in één van onze persoonlijke favorieten: de donkere Casella houttint. Een warme en stijlvolle kleur die voor een vleugje luxe zorgt in elke ruimte.

Dilbeek - dressing casella

Ook in onze nieuwste toonzaal in Charleroi werd er gekozen voor een sfeervolle combinatie: Oxide Rood met warme houttinten. Het resultaat? Een elegant bureau waar je met plezier aan het werk gaat.

  • Charleroi - bureau oxide rood
  • Charleroi - bureau oxide rood 5
  • Charleroi - bureau oxide rood 4
  • Charleroi - bureau oxide rood 3
  • Charleroi - bureau oxide rood 2

De eyecatcher in Leuven? Een volledige kinderkamer op maat waar elk kind zich snel zal thuis voelen. De basiskleur werd fris en modern wit terwijl de kleurrijke elementen zorgen voor heel wat gezelligheid en persoonlijkheid.

  • Leuven - kinderkamer 3
  • Leuven - kinderkamer 2
  • Leuven - kinderkamer 4
  • Leuven - kinderkamer

Tot slot werden in Strassen de kasten op maat in tijdloos wit en zwart in de kijker gezet. De dressing in White Wood werd gecombineerd met zwarte en gouden elementen voor een luxueuze uitstraling. In de slaapkamer wat verder in de showroom kozen we voor ons Perfect Sense materiaal in het zwart en lichte houttinten. In zo’n slaapkamer word je elke ochtend wakker in een vijfsterrenhotel.

Strassen - master bedroom perfect sense

De nieuwigheden met je eigen ogen ontdekken? Maak een afspraak bij een showroom in jouw buurt. Onze interieurarchitecten leiden je met plezier rond om jou te inspireren.

Maar er is nog meer… Ook in 2024 werkt ons team verder aan de vernieuwing van onze showrooms. Hasselt is de volgende in het rijtje die een hedendaagse make-over krijgt.

WIST JE DAT?

Wist je trouwens dat wij in 2024 nog iets nieuws in petto hebben? Iets waarmee het voor onze klanten nog eenvoudiger wordt om hun maatwerk nog meer te personaliseren? We houden je nog even in spanning maar hou onze website en sociale media dus zeker in de gaten!