Complete renovatie van onze showroom in Ukkel

De showroom van Camber in Ukkel is volledig gerenoveerd! Camber wil haar klanten tonen dat een wandkast veel meer is dan een gewone kast. Onze inbouwkasten maken deel uit van de leefruimte en vormen één geheel met het interieur. Met deze vernieuwde showroom wil Camber tonen hoe dit er bij u thuis uit zou kunnen zien.

Een imposante boekenkast

U kunt er niet naast kijken! De imposante boekenkast van 6m hoog is het eerste wat u ziet bij het binnenkomen van de showroom. Dankzij maatwerk kunt u de hoogte en diepte van uw kamer optimaal benutten om de boekenkast van uw dromen te realiseren.

Een dressing voor hem en haar

Verderop in de showroom ontdekt u onze dressing op maat met opbergoplossingen voor Mevrouw en Mijnheer. De dressing bestaat uit een centraal eiland om ondergoed, riemen en andere kleine accessoires zoals horloges, juwelen en brillen op te bergen. Maar ook mijnheer wordt niet vergeten! Hij krijgt een dassendrager en verschillende hangroedes om geen hemden meer te moeten opvouwen, aangevuld met ledverlichting, spiegels, lades en legvlakken voor nog meer opberggemak. Kortom, aan alles is gedacht om alle spullen een plekje te geven.

Een multifunctioneel meubel

Als u uw weg voortzet, ziet u een multifunctioneel meubel op maat met afgeronde legvlakken maar ook een hangbureau, geïntegreerd in uw bibliotheek. Een praktisch en plaatsbesparende werkplek!

Uw schoenen netjes opbergen

Schoenen slim en netjes opbergen, het blijft een uitdaging! Droomde u er ook altijd al van om uw favoriete sneakers, dierbare laarzen of kostbaarste pumps de plaats te geven die ze verdienen? Dan hebben wij een hele waaier aan opbergoplossingen voor uw schoenen! Een kast met verschillende opbergmogelijkheden, zoals aangepaste lades, uittrekbare legvlakken, metalen laarzenhangers of legvlakken voor de winterschoenen.

Een opklapbed om plaats te besparen

Op de beneden verdieping van de showroom ontdekt u eveneens onze praktisch ingerichte slaapkamer met uitklapbed: een kast op maat om een kleine leefruimte zo goed mogelijk te benutten en perfect voor wanneer u logees hebt! Wanneer het bed ingeklapt is, kunt u de ruimte benutten voor andere activiteiten of deze omtoveren tot een bureau of hobbykamer. Van een multifunctionele ruimte gesproken! 

Vraag advies aan onze interieurarchitecten

Benieuwd om onze vernieuwde showroom te ontdekken? Breng ons een spontaan bezoek of maak een afspraak met onze interieurarchitecten. Kom uw project op maat bespreken in onze atelierzone en ontdek onze uitgebreide keuze aan kleuren en materialen. 

Ontdek talloze oplossingen op maat voor uw interieur

Onze vernieuwde showroom heeft vandaag maar liefst 3 verdiepingen. Genoeg inspiratie voor al uw kasten op maat!

Breng ons een bezoekje: Waterloosesteenweg 1178,1180 Ukkel - Tel : 02/374.88.33
 

 

 

 

Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen